Amouage Love Tuberose set - Ženski poklon set

Amouage Love Tuberose set - Ženski poklon set

Amouage Reflection - Muški poklon set

Amouage Reflection - Muški poklon set

Amouage Honour EDP - Ženski poklon set

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM51419
U početku će vaša čula očarati začinjenim biberom, aromatičnim korijanderom i svježim rabarbarom. Dok se srce mirisa otvara, otkriva slatki đurđevak, nježni jasmin, gardeniju, tuberozu i karanfil. Osnovne note pružiće vam akorde od nježne kože, očaravajućeg tamjana, opoponaksa, vetivera i ambera. Amouage Honour je počast pravoj ljubavi u priči o Madam Butterfly. Puccinijeva opera govori tragičnu priču o japanskoj gejši. Honour je prikaz čiste ljepote, osuđene ljubavi i neispunjene želje. Prema riječima kreativnog direktora Amouage-a, Christophera Chonga, to je "bijeli cvijet sa tamnim srcem". Miris je lansiran 2011. Kompoziciju su kreirali Alekandra Carlin i Violaine Collas.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.

AMU HONOUR GIFT SET 100ml EDP+100ml BL Poklon set 100ml EDP+100ml BL za žene

Proizvođač: Amouage

Porijeklo: Velika Britanija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: Decembar 2020. Godina proizvodnje 2020.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.