The Different Company Reve Orange kutijica - miris za kuću + parfem difuzer + 10 drvenih štapića uniseks poklon set

The Different Company Reve Orange - difuzer uniseks poklon set

The Different Compan Sauvage Vanille - difuzer uniseks poklon set

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 78,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TDC53153
Za orijentalno - gurmansku mirisnu atmosferu, kreacija Aleksandre Monet. Senzualnost i drskost vanile. Raskošna i pomalo životinjska, naša smolasta Vanilla pomešana je sa akordima stiraksa. Divlja vanila sa pačulijem i bistrim kontrastom između kožnih i drvenastih nota. Ovaj miris je jednako senzualan koliko i dubok.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC SAUVAGE VANILLE COFFRET 2*100ml HF+ PD+10 WS GIFT SET Gift set 2* 100ml osveživač za prostoriju unisex Proizvođač: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu.