The Different Company Reve Orange kutijica - miris za kuću + parfem difuzer + 10 drvenih štapića uniseks poklon set

The Different Company Reve Orange kutijica - miris za kuću + parfem difuzer + 10 drvenih štapića uniseks poklon set

The Different Company Karimunjawa kutijica - miris za kuću + parfem difuzer + 10 drvenih štapića uniseks poklon set

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC53145
Za začinjenu, aldehidnu i drvenastu mirisnu atmosferu, kreacija Corinne Cachen. Zaustavljanje na ostrvima Karimunjava… Miris je inspirisan toplinom indonežanskih ostrva, kombinujući pikantne i oštre note đumbira sa drhtavom svežinom limete. Neočekivan mirisni akord pripitomljava se mlečnim notama sandalovine, kao poziv na putovanje i otkrivanje divljih plaža Karimunjava.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC KARIMUNJAWA COFFRET 2*100ml HF+ PD+10 WS GIFT SET Gift set 2* 100ml Osveživač za prostoriju uniseks Proizvođač: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: označen na ambalaži. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.