Amouage Jubilation 25 - Muška parfemska voda

Amouage Jubilation 25 - Muška parfemska voda

Amouage Interlude - Muška parfemska voda

Amouage Interlude - Muška parfemska voda

Amouage Dia - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 325,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
AM9947
Luksuzni Amouage Dia parfem za muškarce, inspirisan je lepotama Omana. Miris će vas odvesti u sušnu sunčanu pustinju, nudeći ukus najboljih začina sveta pre nego štovVas osveži u divljim talasima Arapskog mora. Orijentalne i cvetne note Amouage Dia parfema simbolizuju originalnog i nesputanog čoveka koji zna da ceni pravi luksuz i koji ima neprikosnoveni osećaj za avanturu. Note ovog mirisa odvešće Vas na put kojim su se kretali drevni karavani. Uzbuđenje i zaslepljujući sunčevi zraci probiće vašu kožu. Odjednom ćete se naći usred omanskog bazara punog mirisa tamjana, šljiva i začinjenih čajeva. Aroma vlažnog vetivera osvežava vazduh, a blagi morski vetar puni Vašu energiju. Ulice grada obložene su cvetajućim božurima i narandžama, milujući vaša čula. Jedinstveni Amouage Dia za muškarce privlači misteriju i uzbuđenje otkrivanja novih krajeva. Ovaj topli i harizmatični miris savršen je dodatak za sve muškarce slobodnog mišljenja, k
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Muški
Baza (base note) Amber, Koža, Vetiver
Srce (middle note) Perunika, Božur, Šljiva, Ilang-Ilang
Glava (top note) Gorka pomorandža, Kardamom, Cistus creticus, Labdanum
Tip mirisa cvetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMO DIA EDP 50ML MAN Parfemska voda u spreju 50ml za muskarce Proizvođac: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.