Amouage Boundless - Muška parfemska voda

Amouage Boundless - Muška parfemska voda

Amouage Meander - Muška parfemska voda

Amouage Meander - Muška parfemska voda

Amouage Interlude 53 - Muški parfem

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM54524
Na raskršću ekstremne koncentracije i produženog sazrevanja, vrhunska ekstrakt verzija jedne od najpoznatijih kreacija Amouage-a: Interlude Man. Sada formulisan u dozi od 53% i periodom sazrevanja od 6 meseci u Amouage fabrici u Maskatu, otkriva nove aspekte i dubine originalne formulacije. Tamo gde je Interlude predstavljao raznobojni haos, Interlude 53 prenosi kompletnost i novu harmoniju. Dostupan u 100 mililitara ekstrakta parfema.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Muški
Baza (base note) Dim agar drveta, Koža, Pačuli, Sandalovina
Srce (middle note) Amber, Citrusi, Miris tamjana, Opoponak
Glava (top note) Origano, Ulje bobica pimenta
Tip mirisa drvenasti, orijentalni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMU INTERLUDE 53 100ml MAN EDP Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce Proizvođač: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.