Floris JF - Muška toaletna voda

Floris JF - Muška toaletna voda

Floris 71/72 - Muška parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FL49839

Ovaj parfem nastao je u saradnji sa engleskim proizvodjacima luksuzne odjece za muškarce, Turnbull & Asser i nazvan po njihovoj vodećoj lokaciji u ulici Jermyn 71/72 . Ovaj svježi, drveni i hrabro aromatični miris stvoren je da iskoristi jedinstvo koje dijele ove dvije institucije ulice Jermin, i stilski, uviđavni kupci koji se vraćaju u te prodavnice u Londonu. Miris za muškarca koji je samouvjeren, a potcijenjen, elegantan, a opet ekscentričan - za modernog džentlmena koji više nije definisan. Ovaj miris je simbol preuređenja u muškom izboru mode i stila.

Specifikacija
Brend Floris
Pol Muški
Baza (base note) Drvenasta ambra, Miris tamjana, Sandalovina
Srce (middle note) Perunika, Jasmin, Kleka, Agar
Glava (top note) Bergamot, Kleka, Mandarina
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Floris London osnovan je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svijetu. Bezvremenska i elegantna kompanija još je u porodičnom vlasništvu i sada je u 8. generaciji kojom upravljaju potomci njenog osnivača, Juana Fameniasa Florisa. Floris London pruža beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji samostalni porodični parfumer na svijetu i jedini imenovani parfumer za njeno veličanstvo, Kraljicu Elizabetu, Floris je originalna i autentična kuća mirisa. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za njegu kože i pribor visokog kvaliteta. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i porodičnoj istoriji, ali uvjek otvoren za sadašnjost i budućnost, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitet i individualnost. Kreacije privlače sve koji cijene bezvremenski stil i ekskluzivnost.

FLORIS 71/72 EDP 100ml

Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce

Proizvođac: Floris

Porijeklo: Velika Britanija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica,

Uvoz: Jun 2021.

Godina proizvodnje 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode.

Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.