Amouage Epic gel za tuširanje - Ženski gel za tuširanje

Amouage Epic gel za tuširanje - Ženski gel za tuširanje

Amouage Epic gel za tuširanje - Muški gel za tuširanje

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM15109
Ovo je drveni orijentalni miris koji evocira brojne legende o drevnom putovanju Puta svile od Kine do Arabije. Kao vodeća svetlost mističnog putovanja, on je svemoćna sila prirode - čuvar Legende. Bogatstvo ovog mirisa evocira robu koja je bila predmet trgovine u Aziji pomešana sa dramatičnim potpisom kuće. Nudi vam ružičasti biber, kardamom, šafran i muskatni oraščić na vrhu. Srce pulsira esencijama geranijuma i mirte, dok se osnova sastoji od dragocenog ouda, pačulija, kože i tamjana. Miris je predstavljen 2009. godine.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Muški
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMO EPIC 300ML SHOWER GEL Gel za tusiranje 300ml za muskarce Proizvođac: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Novembar 2020. Rok trajanja: 18 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi