Amouage Opus VII Reckless Leather - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus VII Reckless Leather - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus V Woods Symphony - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 345,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
AM67654
Kroz dobro izbalansiranu „šumsku simfoniju“, Opus V dočarava koliko znanje može biti varljivo i transformativno. Cvjetni i voštani dahovi Orris Absolute-a, puteraste i metalne note Orris Concrete-a koje potiskuju Dry Woods i moćna isparenja Rhuma oslikavaju binarni svijet crnih i bijelih brojeva, staklenih krhotina i podataka koji bruje iza metalnih stolova, dok sirova životinjskost ouda i cimeta kao i slaba aroma uvenule ruže i jasmina evociraju na miris ljudi koji žive zajedno sa mašinama. Suv i mineralan, istovremeno plotski i umirujući, Opus V je moderna priča o društvima fragmentiranim načinom na koji znanje putuje u sajber prostoru.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Unisex
Baza (base note) Cibet, Suvo drveće, Agar
Srce (middle note) Iris, Jasmin drvo, Ruža
Glava (top note) Rum aroma, Iris
Tip mirisa cvetni, zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMU Opus V Woods Symphony 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.