Amouage Opus XIV Royal Tobacco - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus XIV Royal Tobacco - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus VII Reckless Leather - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus VII Reckless Leather - Uniseks parfemska voda

Amouage Opus XII Rose Incense - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 345,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
AM67656
Radosna i grimizna ruža Damaska postavljena na vrh Hiperapsoluta tamjana, talasi vanile koji se prepliću sa gorkim krhotina smirne, noćne kapi crnog mastila koje se sudaraju sa citrusnim prugama Elemija, Opus XII predstavlja izučavanje kako ruže tako i tamjana, gurajući ih svako posebno do neistraženih teritorija i izvlačeći nemilosrdno novi pristup inače klasičnom akordu. Inspirisan misterijom iza pupoljka ruže Orsona Velsa, Opus XII je amberasta i poentilistička konstelacija blistavih trenutaka koji naviru i vraćaju se iz dubina sjećanja, primoravajući nas da vjerujemo da uprkos našem poznavanju sadašnjosti, sjećanja iz djetinjstva zauzimaju čvrsto utemeljenje za naše postojanje.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Unisex
Baza (base note) Kedar drvo, Mirisava smola, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Suederal, Tamjan Resinoid, Miris tamjana
Glava (top note) Elemi, Miris tamjana, Akord crnog mastila
Tip mirisa amber, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMU Opus XII Rose Incense 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Oktobar 2022. Rok trajanja od otvaranja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.