Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle L`Eau D`Hiver - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Vetiver Extraordinaire - Uniseks parfemska voda

Editions de Parfums Frederic Malle Une Rose - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 61,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
FM58507
O parfemu: Une Rose Edouarda Fléchiera kombinuje raskošnost cvijeta s tjelesnom dubinom akorda tartufa. Voćni i medni prasak apsoluta turske ruže prošaran je geranijumom i talogom vina. Vetiver, pačuli i kastoreum stvaraju intimnu vezu između kože nosioca i biljnog mirisa cvijeta. Une Rose da izvire iz kože, opojna zemljana aroma baštenske ruže iščupane sa zemlje svojim korenom – to je Une Rose. Virtuozna ruža. O parfimeru: Edouard Fléchier jedan je od najkreativnijih parfimera svoje generacije. Rođen u Grasseu 1949. godine, pridružio se parfimerijskoj školi Roure Bertrand Dupont nakon studija nauke. Prema riječima njegovih vršnjaka, smatran je posebno nadarenim. Sredinom osamdesetih, Edouard Fléchier je postao zvijezda parfimera u Roureu gdje je stvorio mnoge od poznatih kompozicija tog doba. Njegov simfonijski i velikodušni stil, iako vrlo moderan, ukorijenjen je u tradicionalnoj francuskoj parfimeriji. Velikodušne proporcije i istančan osjećaj za stil su njegov potpis.
Specifikacija
Brend Editions de Parfums Frederic Malle
Pol Unisex
Baza (base note) Kastoreum, Pačuli, Vetiver
Glava (top note) Ruža
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Les Editions de Parfums Frédéric Malle je nastao 2000. godine kao proizvod Frédéric Malle-ove odlučnosti da se bori za parfimeriju i vrati joj stari sjaj. Vodeći najveće svjetske parfimere do samog vrhunca njihove umjetnosti, on im daje potpunu slobodu stvaranja, opskrbljujući ih izuzetnim sirovinama i ne namećući vremenska ili budžetska ograničenja niti marketinška ograničenja. Rođen u svijetu parfema, sa više od trideset godina iskustva, Frédéric Malle je danas najveći stručnjak za parfimeriju. Nekonvencionalan i esteta koji se ne može klasifikovati, on nudi umjetnicima priliku da se istaknu, potiče ih da razviju vlastiti idiom i slavi njihovu kreativnost. I tako se iz svake saradnje rađa remek-delo – parfem čiji je kreator dovoljno ponosan da ga potpiše svojim imenom, po prvi put.
FREDERIC MALLE UNE ROSE 50ml EDP UNISEX Parfemska voda u spreju 50ml unisex Proizvođac: Frederic Malle Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.