Floris Neroli Voyage - Uniseks parfemska voda

Floris Neroli Voyage - Uniseks parfemska voda

Floris Vert Fougere - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FL51182
Vert Fougere je uniseks parfemska voda koja prigljava svoje zelene, mahovinaste temelje i dodaje blistavu modernost. Gorko-slatka mešavina grejpa, bergamota i nerolija isprepliće se s đumbirom i lavandom za dodatnu svežinu, dok zemljani pačuli, kedrovina i kašmir u bazi osiguravaju izdržljivost. Vert Fougere je suština kulturnog vođe koji ceni preciznost i traži nijansu i ravnotežu u životu između starog i novog, tradicije i inovacije, autentičnosti i modernosti.
Specifikacija
Brend Floris
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Kašmir, Kedar drvo, Pačuli, Akord dima
Srce (middle note) Engleska i francuska lavanda, Djumbir, Neroli
Glava (top note) Bergamot, Galbanum, Grejp
Tip mirisa drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Floris London osnovan je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svijetu. Bezvremenska i elegantna kompanija još je u porodičnom vlasništvu i sada je u 8. generaciji kojom upravljaju potomci njenog osnivača, Juana Fameniasa Florisa. Floris London pruža beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji samostalni porodični parfumer na svijetu i jedini imenovani parfumer za njeno veličanstvo, Kraljicu Elizabetu, Floris je originalna i autentična kuća mirisa. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za njegu kože i pribor visokog kvaliteta. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i porodičnoj istoriji, ali uvjek otvoren za sadašnjost i budućnost, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitet i individualnost. Kreacije privlače sve koji cijene bezvremenski stil i ekskluzivnost.
FLORIS VERT FOUGERE EDP 100ml Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Floris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.