Kilian Paris Angels`Share Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Angels`Share Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Roses On Ice Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Roses On Ice Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Angel` Share Refillable - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
KI53845
Angels’ Share sadrži esenciju konjaka izvedenu iz likera kako bi mu dao prirodnu boju karamele. Utvaranje sa uljem konjaka, mešavinom apsoluta hrasta, esencije cimeta i apsoluta zrna tonke uz dugotrajne note sandalovine, i praline i vanila kao završnica, daju ovom mirisu posebnost koju bi jedino anđeli trebalo da iskuse.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Praline, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Cimet, Hrast, Tonka zrno
Glava (top note) Konjak
Tip mirisa amber
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN ANGEL SHARE REFILLABLE EDP 50ml Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Novembar 2022. Rok trajanja označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.