Kilian Paris Roses On Ice Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Roses On Ice Refill - Uniseks parfemski refil

Kilian Paris Roses On Ice Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Roses On Ice Refillable - Uniseks parfemska voda

Kilian Paris Angels`Share Refill - Uniseks parfemski refil

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
KI54702
Angels’ Share sadrži esenciju konjaka izvedenu iz likera kako bi mu dao prirodnu boju karamele. Utvaranje sa uljem konjaka, mešavinom apsoluta hrasta, esencije cimeta i apsoluta zrna tonke uz dugotrajne note sandalovine, i praline i vanila kao završnica, daju ovom mirisu posebnost koju bi jedino anđeli trebalo da iskuse.
Specifikacija
Brend Kilian Paris
Pol Unisex
Baza (base note) Praline, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Cimet, Hrast, Tonka zrno
Glava (top note) Konjak
Tip mirisa amber
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Nasljednik duge linije proizvođača konjaka koji su bili pioniri u luksuzu, Kilian je odlučio da preuzme baklju porodične tradicije. Njegova sjećanja na detinjstvo uključuju porodične podrume konjaka. Podsjećajući na „anđeoski udeo“ kao dio svog naslijedstva, on je odveden u svijet parfumerije. "Anđeoski udeo" je ono što Hennessova kuća naziva procenat koji - neobjašnjivo - isparava iz podruma konjaka, poput dara bogovima. Mnogi od Kilianovih mirisa danas nose sjećanje na to djetinjstvo, podsjećajući na šećer u alkoholu i drvo bačvi konjaka.
KILIAN ANGEL`S SHARE EDP 50ml REFILL Parfemska voda u spreju 50ml uniseks Proizvođac: BY KILIAN SAS Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.