Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Need U - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Salina - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Salina - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Patchouliful - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
LO53489
Kralj, koji sedi na svom tronu, sede kose i bele brade, sa krunom na glavi, ali sa cvetnom košuljom, pareom i japankama. Ovo je "Patchouliful", što u Urbanom rečniku znači "više nego lepo"; kraljevski pačuli, svetao, koji čuva svoj hipi duh, ali daje drugačiju viziju, manje zemljanu; u stilu Laboratorio Olvattivo. Patchouliful je parfem u stalnoj evoluciji, u neprekidnom kretanju, gde srce pačulija, ranom od irisa i cvetom od franžipana, prvo podiže penušave gornje note bergamota, cimeta i karanfilića, a zatim leže na bazu od mošusa, kedrovine i cistusa. Mirisna simfonija u kojoj je svaki pojedinačni sastojak instrument koji doprinosi celini, izvijajući njen prostor. Parfem koji ne gubi svoj identitet već ga transformiše, sa smenom nezaboravnih mirisnih nota.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Pol Unisex
Baza (base note) Eterično ulje cistusa, Esencija kedra, Mošus
Srce (middle note) Plumerija, Apsoluna perunika, Esencijalno ulje pačulija
Glava (top note) Bergamot, Eterično ulje cimeta, Eterično ulje karanfilića
Tip mirisa zacinski, drvenasti, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i poduhvati najeklektičnijih noseva trenutno na sceni, stvarajući kreativne iskre i fragmente snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise. Laboratorio Olfattivo je novi poduhvat posvjećen umjetničkoj parfimeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost pravljenja parfema. To je umjetnička radionica u stalnom vrenju, podstaknuta parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u svojoj kreativnosti. Volimo da ga smatramo magičnim prostorom u kojem se spaj
LAB.OLFATTIV PATCHOULIFUL 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.