The Different Company Majaina Sin - Uniseks parfemska voda

The Different Company Majaina Sin - Uniseks parfemska voda

The Different Company Al Sahra - Unisex parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC51969
Al Sahra dočarava suštinu upadljivih kontrasta: susreta metala sa peskom, mesta gde vetar miluje peščane dine i gde duboka tišina obavija stenoviti pustinjski pejzaž. Akcentujući mineralnu svežinu peska i stena, prefinjenost pustinjskog ljiljana, intenzitet tamjana i dubinu mirisa citrusnog labdanuma koji podseća na amber sa notama sandalovine i pačulija, Al Sahra Vas vodi na uzbuljivo putovanje stranim, a u isto vreme poznatim putevima. Učiniće ove momente blistavim i posebnim poput dugotrajnog poljupca.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Tip mirisa orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC Al SAHRA 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.