The Different Company L`Esprit Cologne Tokyo Bloom - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne Tokyo Bloom - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne After Midnight - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne After Midnight - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne Limon De Cordoza - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC20082
U vrtlogu zanosnih citrusnih nota, ovaj parfem otvara blistav početak, podržan isklesanim pikantnim listovima mente. U osnovnim notama, moćan i intenzivan pačuli donosi svoju eleganciju i prefinjenost. Kordoza ne postoji. To je spoj između Kordobe i Mendoze, dva argentinska grada. Tako je Limon de Cordoza zamišljeno ime, jer u ovoj kolonjskoj vodi nema limuna, a Kordoza je grad koji ne postoji.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Baza (base note) Gajak drvo, Pačuli, Vetiver
Srce (middle note) Frezija, Neroli
Glava (top note) Pomorandža gorka, Mandarina, Nana
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC L`ESPRIT COLOGNE LIMON DE CORDOZA Edt 100ml Toaletna voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: The Different Company Poreklo:Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi