The Different Company L`Esprit Cologne South Bay - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne South Bay - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne Limon De Cordoza - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne Limon De Cordoza - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne Tokyo Bloom - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC20083
Zelene i sveže note koje podsećaju na petu japansku sezonu, period između proleća i leta, kada cvetaju čuvena stabla trešnje. Suptilna i isklesana definicija ovog mirisa je poput mirisa pokošene trave u japanskom vrtu, Tokijskom cvatu. Cvetajući miris, nestabilna ravnoteža između aromatičnog i cvetnog parfema.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Mošus
Srce (middle note) Ciklama, Jasmin drvo
Glava (top note) Bosiljak, Ribizla crna, Maslačak
Tip mirisa aromaticni, cvetni
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC L`Esprit Cologne Tokyo Bloom Edt 100ml Toaletna voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi