The Different Company Al Sahra - Unisex parfemska voda

The Different Company Al Sahra - Unisex parfemska voda

The Different Company Santo Incienso - Uniseks parfemska voda

The Different Company Santo Incienso - Uniseks parfemska voda

The Different Company Majaina Sin - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 142,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TDC33720
Moja svežina je raskošna, sačinjena od vanile, smeđeg blaga Madagaskara. Pored vanile, inspirisala su me i druga bogatstva iz plodnog tla: eksplozivni cimet i đumbir. Iz Cologne kolekcije ne mogu sakriti note bergamota i nerolija od kojih sam sastavljen. Miris će mi stvoriti snažnu zavisnost, osećaj pripadnosti. Ja sam počast zemlji i njenim stanovnicima. Ja sam slatko i osvežavajuće ludilo, mirisni paradoks.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Baza (base note) Amber, Sandalovina, Vanila
Srce (middle note) Kesten krem, Cimet, Heliotrope, Orhideja
Glava (top note) Bergamot, Pomorandža gorka, Djumbir, Neroli, Pomorandžin cvet
Tip mirisa vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC MAJAINA SIN 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.