The Different Company Majaina Sin - Uniseks parfemska voda

The Different Company Majaina Sin - Uniseks parfemska voda

The Different Company L`Esprit Cologne South Bay - Uniseks toaletna voda

The Different Company L`Esprit Cologne South Bay - Uniseks toaletna voda

The Different Company Santo Incienso - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 215,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TDC32131
Drvene i začinjene note Santo Incienso odvešće vas u divlji i mistični sviet Amazonije. Duhovna kompozicija koju je Aleksandra Monet zamišljala kao savršen portret putovanja duše, s posebnim dodirom: Palo Santo. Inke i šamani pale ga za vreme verskih rituala, dobro je poznavat po odbijanju zlih duhova. To je „stablo duše otkriveno kada gori“ peva peruanska pevačica Olga Milla. Palo Santo u svojim srčanim notama podvlači sjaj ovog parfema. Santo Incienso je jedinstven miris i mistična kompozicija koja zadivljuje, baš kao i šamanska pesma.
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Baza (base note) Gajak drvo, Tamjan, Mošus, Mirisava smola, Vetiver
Srce (middle note) Kedar, Hedione, Palo Santo
Glava (top note) Kalabrijski bergamot, Muškatni oraščić, Petitgrain
Tip mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.
TDC SANTO INCIENSO 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: The Different Company Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.