The Different Company Sublime Balkiss - Unisex parfemska  voda

The Different Company Sublime Balkiss - Unisex parfemska voda

The Different Company Oriental Lounge - Uniseks parfemska  voda

The Different Company Oriental Lounge - Uniseks parfemska voda

The Different Company Sel de Vetiver - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 121,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
TDC14633
“Odlučila sam stvoriti Sel de Vetiver da podjelim one rijetke trenutke kada spajanje čula omogućava čovjeku da stvori divlje i tajanstvene mirise, da ih uhvati i učini živim i dugotrajnim, u toploj i nježnoj, gustoj i suptilnoj kompoziciji. Sjećam se jednog kišnog dana kada sam lagano trljajula koren Vetivera prstima, puštajući topao i gotovo goreći miris koji isparava dok kiša pada. To mi je dalo ideju da stvorim slani i slatko skladan miris, osećajan i svjež, miris mekoće kože nakon što se okupa u moru, kada ostanu čestice soli a hladna voda ispari od topline sunca.” Celine Ellena
Specifikacija
Brend The Different Company
Pol Unisex
Baza (base note) Morska so, Vetiver
Srce (middle note) Vetiver
Glava (top note) Bergamot, Kardamom, Grejp
Tip mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U kompaniji The Different Company znamo da su zemljani parfemi zahtjevni i rijetki, jer za njihovo stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo da pretražimo Atlas da pronađemo njegovo kedrovo drvo, odaberemo geranijum stabljike sa ostrva Bourbon, sakupimo prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, sakupimo pačuli iz srca Indonezije ili uberemo ružu Damaska između maja i jula… U kompaniji The Different Compani parfem je stvoren kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema može biti potrebno sedam stotina hiljada cvijetova sambak jasmina ili pedeset kilograma latica ruže... Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije potrebno je hiljade trenutaka da bi se na kraju dugog, pažljivog i nestabilnog putovanja pojavila neizbježnost parfema, tako jaka, ali tako krhka.

TDC De Sel de Vetiver Edp 50ml Parfemska voda u spreju 50ml unisex

Proizvođac: The Different Company

Porijeklo: Francuska

Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO SKOJ-A 57, Podgorica,

Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.