V Canto Fili - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Fili - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stramonio - Uniseks ekstrakt parfema

V Canto Stramonio - Uniseks ekstrakt parfema

VU Canto Arsenico - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 300,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
VC45590
Stilsku inspiraciju za ovu kreaciju generiše srtonosna lepota arsenika i magičnog prstena u kojem je Lukrecija Bordžija volela da ga čuva. Poput lojalnog prijatelja koji nikada ne napušta vašu stranu, ili strašnog oružija uvek spremnog u samoodbrani ili borbi. Ukoliko želite da pobedite ili zavedete u suptilnoj tišini eteričnog sveta, bez ijednog zvuka.
Specifikacija
Brend V Canto
Pol Unisex
Baza (base note) Ambergris, Mahovina, Mošus
Srce (middle note) Breza, Kedar drvo, Jasmin drvo, Ulje od cipriola, Pačuli, Tonka zrno
Glava (top note) Jabuka, Bergamot, Crvena ribizla
Tip mirisa vocni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemski ekstrakt
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kolekcija V Canto inspirisana je jednom od najljepših ljubavnih priča na svijetu: ljubav prema svojim korijenima i rodnom kraju. Porodica Terenzi živi više od 700 godina u blizini Castello di Gradara, jednog od najstarijih dvoraca u Italiji. Spuštajući korijenje među prelijepim brdima, šumama i plavom jadranskom moru, to je porodica putnika i istraživača koja se nakon svake avanture voli vraćati kući napravljenom od mirisa i boja kojima dominiraju plave baršunaste nijanse mora. Iz ovog divljeg, ali prelijepog područja ustvari potiče mnogo kreativne energije i ljubavi prema ljepoti koja odlikuje sva Terenzijeva dijela. Udahnuvši vazduh pod velikom kulom, bogatom istorijom i tajnama, hodajući među visokim zidinama dvorca, u prošlosti koji je Avi svojim životom branila, gradeći zamkove u pesku na obali mora i sanjajući dok stoji na najvišem vrhu sa litice, približava dušu onome što jesmo i omogućava nam da pogledamo kroz istoriju.
VC ARSENICO Extrait 100ML Ekstrakt Parfema 100ml uniseks Proizvođac: Tiziana Terenzi Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd Uvoz: Maj 2021. Godina proizvodnje 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.