Amouage Rose Incense - Ženska parfemska voda

Amouage Rose Incense - Ženska parfemska voda

Amouage Ashore - Ženska parfemska voda

Amouage Ashore - Ženska parfemska voda

Amouage Crimson Rocks - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM54048
Crimson Rocks opisuje veličanstvene planine Al Hajar u sumrak, kada su u svom punom sjaju. Onog koji stoji na njihovom vrhu obuzima slatki osećaj mira. Za ovaj miris Amouage oživljava intenzivnu ružu koja je dovoljno otporna da izdrži teške vremenske uslove a u isto vreme nežna i gostoljubiva baš poput ovih planina, ukorenjena da izdrži test vremena. Oko ruže igraju crvene note cimeta i zemljani akord meda od žižule koji zajedno sa hrastom i kedrovinom boje planine Al Hajar u duboko grimizne boje
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
Baza (base note) Drvo hrasta, Vetiver
Srce (middle note) Esencija ruže, Ruža ultimat, Akord meda od žižule
Glava (top note) Cimet, Roze biber
Tip mirisa cvetni, zacinski, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMU CRIMSON ROCKS 100ml WOMAN EDP Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođač: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.