Amouage Memoir - Ženska parfemska voda

Amouage Memoir - Ženska parfemska voda

Amouage Reflection - Ženska parfemska voda

Amouage Reflection - Ženska parfemska voda

Amouage Gold - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 347,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
AM11357
Amouage Gold za žene bio je Amouage-ov prvi miris. Legendarni proizvođač parfema Gui Robert napravio je ovaj parfem 1983. godine za veoma zahtjevne žene koje žele miris za svoje najvažnije i luksuznije večernje prigode. Glava Amouage Gold otvara se notama ruže, đurđevka i tamjana. Srce očarava mirtom, korenom irisa i jasminom. Orijentalna baza formirana je akordima ambergrisa, civete, mošusa, kedra i sandalovine. Parfem Amouage Gold oduševiće sve žene koje žele trenutke glamura i luksuza u kojima će blistati njihova ljepota i jedinstvenost. Osvojiće srca svih koji vole klasične, sofisticirane, orijentalno cvjetne mirise uz senzualni dodir mošusa i očaraće sve žene koje mogu da cijene pravi kvalitet, luksuz i preciznost u svakom koraku pravljenja parfema. Amouage Gold je savršen za posebne večeri, a karakter vrhunskog luksuza, sofisticiranosti i rijetkosti čini ga najboljim poklonom za ženu koja vam je najdraža. Svako ko nosi ovaj parfem iskusiće osjećaj kao zvezda na crvenom tepihu
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
Baza (base note) Ambergris, Kedar drvo, Cibet, Mošus, Sandalovina
Srce (middle note) Perunika, Jasmin drvo, Mirisava smola
Glava (top note) Đurđevak, Miris tamjana, Ruža
Tip mirisa aldehidni, cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.

AMO GOLD EDP 50ML WOMAN Parfemska voda u spreju 50ml za zene

Proizvođac: Amouage

Porijeklo: Velika Britanija

Uvoznik i Distributer: DP LUX DISTRIBUTION DOO, Tošin Bunar 54, Beograd

Uvoz: April 2019. Godina proizvodnje 2018.

Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja

Sastav: Oznacen na ambalazi

Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.