Amouage Epic 56 - Ženski parfemski ekstrakt

Amouage Epic 56 - Ženski parfemski ekstrakt

Amouage Material - Ženska parfemska voda

Amouage Material - Ženska parfemska voda

Amouage Honour 43 - Ženski parfemski ekstrakt

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM61213
Prvobitno, ovaj parfem je nastao kao Venerina oda sudbini Madame Butterfly, Honour 43 Woman je posvećenost poeziji, lepoti i ženstvenosti. Deceniju kasnije je predstavljen u koncentraciji parfemskog ulja od 43%, Honour 43 Woman je uzvišena interpretacija opojnog belog cvetnog parfema parfimerke Aleksandre Karlin. Uzdižući ga na nove visine, belo cveće – jasmin, tuberoza, gardenija i đurđevak, prošli su kroz aktivan proces starenja, održavajući svaku notu živom i zbunjujuće mladalačkom. Četiri cvetne esencije nastavljale su da se razvijaju i bivaju bogatije a opet pune energije. Honour 43 Woman je paradoks koji čini čulno iskustvo potpuno drugacijim.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
Baza (base note) Miris tamjana, Labdanum, Koža, Opoponak, Sandalovina, Vetiver
Srce (middle note) Đurđevak, Karanfil, Gardenija, Jasmin, Tuberoza
Glava (top note) Korijander, Biber, Lišće rabarbare
Tip mirisa cvetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMO HONOUR 43 EDP 100ML WOMAN Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Amouage Poreklo: Oman Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Decembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.