Amouage Epic - Ženska parfemska voda

Amouage Epic - Ženska parfemska voda

Amouage Interlude - Ženska parfemska voda

Amouage Interlude - Ženska parfemska voda

Amouage Jubilation 25 - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM6634
Amouage Jubilation XXV je parfemska voda napravljena za elegantnu i sofisticiranu ženu, koja živi svoj život kao umetnička formu - prevazilazeći vreme, mesto i kulture u kojima obitava.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
Baza (base note) Amber, Mošus, Mirisava smola, Pačuli, Vetiver
Srce (middle note) Davana, Miris tamjana, Labdanum, Ruža
Glava (top note) Limun, Ruža
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMO JUBILATION 25 EDP 100ML WOMAN Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Septembar 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.