Amouage Ciel - Ženska parfemska voda

Amouage Ciel - Ženska parfemska voda

Amouage Ubar - Ženska parfemska voda

Amouage Ubar - Ženska parfemska voda

Amouage Lyric - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AM7024
Amouage Lyric prikazuje ženstvenost, snagu i strast, baš kao što su prikazani i kod ostalih Amouage parfema - istinski inspirativno. On donosi kompletno novi pristup korišćenja arome ruže u parfimerstvu. Stavlja notu kraljice cveća u sasvim novo svetlo: ruža u ovom parfemu je začinjena i smolasta, bogata i kompleksno uklopljena sa ostalim notama. Začinski karakter kompozicije postaje jasan od prvog momenta.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
Tip mirisa cvetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMO LYRIC EDP 100ML WOMAN Parfemska voda u spreju 100ml za zene Proizvođac: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX D.O.O. SKOJ-A 57, Podgorica Uvoz: Jul 2018. Godina proizvodnje 2017. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.