Amouage Honour 43 - Ženski parfemski ekstrakt

Amouage Honour 43 - Ženski parfemski ekstrakt

Amouage Rose Incense - Ženska parfemska voda

Amouage Rose Incense - Ženska parfemska voda

Amouage Material - Ženska parfemska voda

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 325,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
AM59235
Material je paradoks – kroz materijalnost, evocira nematerijalnost, učeći nas da ne gledamo pojavu i da shvatimo da se ono što je važno, često ne može videti; iskustvo boravka u gaju videći u usijanoj hladovini mnoštvo obilika i tekstura kao i razne nijanse lišća, drveta i njegove kore; sve postaje jedno. Material nije obična studija o vanili: to je neukroćena i oslobođena vanila. Gornji tonovi sijaju pod oreolom tamjana i elemija, uzdižući se zajedno u valovima svetlosti, dok njihov citrusni dodir pretvara materijal vanile u sveti melem. Dolazak benzoina stopljenog u oblaku tonke koja poput pokrova obavija vanilu pre nego što uroni u pucketavu lomaču suvog drveta, najavljen je svetlucavim i zlatnim nijansama. Ćilibrasto predivo labdanuma, pačuli bogat vlažnim kakaoom i životinjska moć tonova uda, naglašava tamnu stranu njihove kraljice, dok svetlost preovladava kroz medeni kajsijasti bljesak cveta osmantusa uronjenog u beli mošus za završnicu uzduđući vanilu u nebesko kraljevstvo.
Specifikacija
Brend Amouage
Pol Ženski
Baza (base note) Gvajak ulje, Agar ulje, Tamjan Resinoid, Labdanum absolut, Tonka zrno absolut, Absolut osmantusa
Srce (middle note) Madagaskarska vanila absolut, Benzoin Resinoid
Glava (top note) Ulje pačulija, Elemi ulje
Tip mirisa cvetni, citrusni, slatki
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Niche parfemi Amouage sastavljeni su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestonicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje maceracija sastojaka traje oko dva mjeseca. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najvišu kontrolu kvaliteta, te se pakuju skoro isključivo ručno.
AMU MATERIAL 100ml WOMAN EDP Parfemska voda u spreju 100ml za žene Proizvođač: Amouage Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jun 2021. Godina proizvodnje: 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.