Alexandre.J

Aim to dream and to experience.

O brendu Alexandre. J

Arhitekta materijala i čula, Alexandre. J po kome brend i nosi ime, na vrlo neobičan način koristi izuzetne materijale kako bi pomijerio granice i probudio emocije senzacionalnim mirisima. On iznova i iznova otkriva sam pojam mirisa praveći od njega predmet luksuza upakovan u malu bočicu senzacije.

Prvi Alexandre. J parfemi su se pojavili 2012. godine, kao tvorevina francuskog dizajnera, čovjeka koji je veoma vezan za svoju otadžbinu, ali je ujedno i veliki ljubitelj putovanja i umjetnosti, što se sve može osjetiti u njegovim parfemima punim emocija.

Alexandre. J - mirisi koji pričaju priče

Francuski brend Alexandre. J svoju inspiraciju pronalazi širom svjetske istorije, spajajući tradicionalno i moderno. Ovaj brend karakterišu najneobičnije mirisne note, pa ne čudi što je vrlo brzo zarobio sva čula i dama i gospode širom svijeta.

Svaki miris je pažljivo napravljen i iza sebe skriva priču koju jedna kap Alexandre. J parfema priča na koži svakog ko se odluči za ovaj luksuzni brend. Različiti mirisi odgovaraju različitim karakterima, a Alexandre. J parfeme odlikuje veliki izbor citrusnih, voćnih i parfema drvenastih tonova.

Pored zanosnih mirisa, Alexandre. J parfemi su veoma posebni zbog svog pakovanja i bočica koje predstavljaju umjetnost za sebe. Uđite u svijet luksuznih parfema i pronađite Alexandre. J miris koji najidealnije opisuje Vas i Vaš stil!


Testimonials

,,Parfem Majestic Jardin dobila sam na poklon od supruga i svaki put kad ga stavim, osjećam se kao neka kraljica sa dvora, zbog tih sofisticiranih mirisnih nota‘’.Bojana Slavić
,,Kada nešto postoji ovoliko dugo, kao parfemska kuća Alexandre J, jasno je kakav kvalitet stoji iza njih, i mirisi koji su nezaboravni i prepoznatljvi gdje god se nađem‘’.Stojan Pribić
,,Omiljeni parfem kuće Alexandre J mi je Rose Alba. Obožavam to preplitanje mirisnih nota gdje se ponekad osjeti bergamot, a ponekad ruža ili breskva‘’.Marijana Rnić, Niš

Alexandre J. Shop