Ženski parfemi

Ženski parfemi
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 200

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 200

Page
po stranici

Ne morate biti strogi poznavalac parfemske industrije da biste mogli da prepoznate da su ženski parfemi koje smo uvrstili u našu ponudu sasvim jedinstveni. Niche parfemske kuće dopuštaju parfemima da govore i ispričaju priču istorije, umjetnosti, ljepote, ali i Vaše ženstvenosti. Kako glasi Vaša priča?

 

Ženski parfemi posjeduju moć da utiču na raspoloženje i promijene mišljenje. Oni su neobičan oblik komunikacije i način da izrazite Vašu ličnost. Posjeduju moć da probude osjećanja i skrivene uspomene i odvedu Vas putem snova. Jasne citruse, opojni jasmin, sviježe vodene note, zavodljivu vanilu i ruže - od cvijetnih nota do zimskog mošusa i svega skrivenog između, Vaše omiljene mirisne kompozicije se nalaze među niche parfemima. Zanosnim, jednistvenim, nježnim i moćnim, najboljim među najboljima.

 

Čudesni ženski niche parfemi ekskluzivnih parfemskih kuća pokreću paletu tonova od smjelih i intenzivnih mirisa do slatkih i nježnih, vodeći Vas do zamišljenih cvijetnih bašta, dalekih šuma, umotavajući Vas u note ambera i kedra dajući Vam polet ka novim avanturama. Bez obzira da li želite da se priklonite cvijetnom mirisu, slatkom Orijentu ili Vam više odgovaraju muški parfemi ili unisex parfemi, pogledajte izbor brendova koje je Belodore izdvojio za Vas. 

 

Možda upravo Vas privlače bezvremeni klasici, parfemi u kojima su uživale Odri Hepbern, Grejs Keli i Džeki Kenedi ili ste u potrazi za avangardnim niche parfemom, sigurno postoji barem jedan ili čak nekoliko parfema u našem webshop-u koji će osvojiti Vaše simpatije.