Tretmani

Tretmani

Koža lica je konstantno izložena spoljašnjim faktorima, koji mogu ostaviti vidljive posljedice poput crvenila i fleka. Neophodna joj pravilna zaštita i pomoć da ostane zdrava, hidrirana i sjajna. Koliko vremena zapravo posvećujete Vašem licu?

 

Najvažniji dodatak negi lica

Spoj estetike i dragocjenih prirodnih sastojaka donio je visokokvalitetne proizvode koji su njegu lica učinili efikasnijom i važnijom. Zahvaljujući izuzetnim dostignućima estetske medicine, Vaše lice može dobiti najbolju njegu kakvu zaslužuje. 

 

Poseban akcenat dobijaju tretmani za lice. Preparati koji se koriste za tretmane lica postali su cijenjeni među poštovaocima njege kože širom svijeta zbog izuzetnog kvaliteta i činjenice da se mogu koristiti u udobnosti doma bez posjete kozmetičkim salonima.

Jednostavni, ali učinkoviti ritual nege lica

 

Tretmani za lice dostupni su u više oblika, poput gelova, krema, seruma, kapi ili tonika i njihova formulacija je prilagođena različitim tipovima kože. Najvažnija karakteristika tretmana za lice je potpuna hidratacija i regeneracija kože. Vaše lice će biti oslobođeno nečistoće, nesavršenosti i crvenila, dubinski hidrirano i zaštićeno.


Razumejući Vašu želju za kvalitetnom njegom, uvrstili smo u našu ponudu proizvode formulisane za specifične potrebe kože lica. Napredni inovativni pristup značajno će doprinijeti poboljšanju teksture Vašeg lica i spriječiti stanja poput akni i vidljivih tragova starenja. Pogledajte našu kompletnu ponudu proizvoda za njegu lica.