Montale

The French Ambassador of Oud.

O brendu Montale Parfums

Francuski ambasador dobrog mirisa

Parfemska kuća Montale Parfums nastala je u Parizu, u srcu parfemske industrije. Osnivač brenda Pierre Montale pretvorio je svoje dugogodišnje iskustvo u luksuzne parfeme, kojima je osvojio simpatije kupaca. Pre više od 20 godina ugledni dizajner parfema susreo se sa ljepotama Saudijske Arabije, gde je uživao osmišljavajući raskošne mirise za pripadnike kraljevskih i plemićkih porodica. Po povratku u Pariz, upoznao je prijestonicu Francuske sa svojim jedinstvenim orijentalnim kreacijama. Prvu kolekciju pod okriljem imena Montale Parfums predstavio je 2003. godine.

Inspirisan ljepotama i skrivenim tajnama parfimerije Bliskog Istoka, Pierre Montale eksperimentiše sa prirodnim sastojcima poput ruže, tamjana, kedra, ćilibara, jasmina i slatkih začina. Muške, ženske i unisex parfeme kreira od dragocjenih prirodnih sirovina, čija visoka koncentracija utiče na intenzitet i postojanost mirisa. Ljubav prema mističnoj Saudijskoj Arabiji i mirisima Istoka osjeća se u svakoj bočici Montale kolekcije.

Oud - Drvo bogova

U paleti najpopularnijih mirisa ističu se zanosne note ouda, vjekovima glavnog sastojka istočnjačkih parfema. Agardrvo poznato je po tamnoj smoli rajskog mirisa, zbog čega se naziva i “drvom bogova”. Opčinjen mirisnom magijom ouda, Pierre Montale je Zapadu predstavio čuvara istočnjačke tradicije. Brend je ponosno predstavio prvu francusku parfemsku liniju posvećenu ovom kraljevskom sastojku.

Svaki sastojak inspirisan je Saudijskom Arabijom, zbog čega se najbolji materijali dopremaju iz cijelog svijeta kako bi se na unikatan način predstavila magija Istoka. Parfemi brenda Montale Parfums odišu prefinjenošću protkanom egzotičnim ukusom. Specijalno dizajnirane aluminijumske bočice osmišljene su tako da na siguran način očuvaju bogatu formulaciju parfema od dnevne svjetlosti. Odabirom parfema iz njihove kolekcije birate da budete tretirani poput plemstva.


Testimonials

,,Zbog ouda, Montale su moji omiljeni parfemi, čak ih i cijela moja porodica koristi‘’.Predrag Grbić
,,Sofisticiranost, otmenost i kvalitet – zbog toga uvjek biram Montale parfeme‘’.Darko Pavić
,,Montale su jedni od onih mirisa koji će vas učiniti prepoznatljivim gdje god se nađete i oslikavaće vašu energiju. Učiniće da vas ljudi po njima zapamte. Ja ih koristim od kad su se pojavili‘’ .Dorotea Drašković

Montale Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 78

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 78

Page
po stranici