Creed

Perfume of the past, fragrance of the future.

O brendu Creed

Parfemsku kuću Creed je osnovao James Henry Creed, u Londonu, godine 1760 i od tada se prenosi s generacije na generaciju. Nakon skoro punih sto godina, kuća Creed se seli u Pariz, gde se i danas nalazi njeno sjedište. Od početka osnivanja pa sve do danas, Creed čuva porodičnu tradiciju i porodični biznis firme.

Creed je poznat po tome što je pravio i što i dalje pravi luksuzne parfeme za kraljeve i pripadnike plemstva. Koristeći sopstvenu esenciju i tradicionalne tehnike stvaranja, Creed već dugi niz godina pruža vrhunski kvalitet i autentične mirise.

Nad sintetičkim alternativama, Creed daje prednost prirodnim sirovinama visokog kvaliteta. Pored prepoznatljivih mirisa parfema za žene i muškarce, kuća Creed proizvodi i mirišljave kupke, sapune, i losione i balzame za posle brijanja.

Creed - parfem prošlosti, miris budućnosti

Vođen umetnošću i savršenstvom, parfemska kuća Creed je stvorila nasleđe mirisa bez premca, koje cijene svi poznavaoci parfema. Tokom vjekova, Creed je proizveo preko dvesta parfema različitog mirisa, koji svjedoče o jedinstvenom i kreativnom duhu koji se prenosi od nosa do nosa kroz više generacija porodice Creed.

Stvaraoci zanosnih mirisa Creed parfema, putuju svijetom kako bi pronašli najfinije materijale za svoje iparfeme. Iz raznih delova svijeta, prikupljaju najbolje, pa ne čudi što Creed parfemi za žene i muškarce, kao i svi ostali proizvodi Creed kuće, mame uzdahe samo jednim mirisom.

Brand Creed predstavlja sinonim za umjetnost u pravljenju parfema. U moru neodoljivih mirisa, pronađite onaj koji najviše pristaje Vašem duhu i uz luksuzne Creed parfeme i ostale proizvode, blistajte uvek i svugde.


Testimonials

"Dovoljno je reći Creed Aventus. Moj omiljeni parfem već više od deset godina. Dobio sam ga na poklon od prijatelja i nikad ga više nisam skinuo."Balša Martinović
"Silver Mountain Water je moj omiljeni parfem, ali i mog muža. Nevjerojatno je kako Creed unisex parfemi različito reaguju na mušku i žensku pozu."Bojana Bulatović
"Antički mirisi modernog doba. Vraća vas u neka džentlmenska vrijemena, kada su gospoda osvajala dame u svojim mirisima - baš kao i ja svoju ženu."Vojin Stanišić

Creed Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 50

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 50

Page
po stranici