Tiziana Terenzi

The essence of the moment.

O brendu Tiziana Terenzi

Porodična italijanska parfemska kuća, Tiziana Terenzi, postala je jedna od najekskluzivnijih brendova niche parfema na svijetu. Simpatije kupaca osvojila je zanimljivom istorijom, vještinom, znanjem i strašću prema stvaranju unikatnih i luksuznih proizvoda. Inspirisani umjetnošću i suštinom trenutka, nastali su parfemi jedinstvenog mirisa, zavodljive mirišljave svijeće, zanosni osvježivači prostora i ukrasi za kuću izrađeni od najfinijeg porculana. Kompanija Tiziana Terenzi postala je simbol inovativnosti, umijetnosti i prestiža.

Tri generacije i jedna kompanija

Mirisno putovanje porodice Terenzi počinje u Italiji osnivanjem porodične fabrike za proizvodnju mirisnih svijeća i voska. Zahvaljujući upornosti i vještini, osnovana je zanatska laboratorija gdje su nastali prvi primjerci muških parfema napravljeni isključivo od sastojaka kupljenih u rodnoj Italiji. Tradicija se prenosila sa generacije na generaciju, a svaka je u porodični posao unijela dašak ličnog i umjetničkog. Svaki proizvod predstavljao je lični pečat i karakter autora, što se nije izmjenilo sve do danas. Umijetnost u bočici - rječi koje najbolje opisuju parfemsku kuću.

“Dobre stvari su lijepe, jer je lijepo osećati se dobro”

Inspiracija za kreaciju parfema ove kuće leži u konstantnoj želji za oslikavanjem i čuvanjem emocija. Neprestalno upoznavanje sebe i življenje punim plućima predstavljaju srž ovih unikatnih parfema. Svaka kap budi najljepše uspomene sačuvane u Vašim srcima i vode Vas na nesvakidašnje mirisno putovanje.

Tiziana Terenzi parfemi se ne mogu nositi u svakoj prilici - namjenjeni su posebnim trenucima kada želite da se osjećate atraktivno, moćno i raskošno. Harmonija sastojaka će Vas upoznati sa najljepšim djelovima Italije i istaći ono najljepše u Vama - Vaš stil, karakter, iskrenost i mudrost. Parfemi iz pet izuzetnih kolekcija povezaće Vas sa Vašim najdubljim emocijama.

Moderan dizajn pakovanja inspirisan je težnjom Leonarda Da Vinčija ka proporcijama i perfekciji. Bočice su ukrašene i obložene čistim zlatom i najfinijim drvetom iz toskanskih šuma.


Testimonials

"Ovo je po mom mišljenju najbolji parfem kuće Terenzi. Izuzetno prefinjen, uravnotežen i osvježavajući parfem sa izraženom puderasto - cvjetnom aromom. Dizajn bočice je remek – djelo, najomiljeniji Andromeda!’’Petra Lisičić
"Ja moram da vam prenesem svoje oduševljenje Sea Star kolekcijom, odnosno najviše dizajnom. Izrada ovih bočica i detalji na njima su nevjerovatni! Zlatne zvijezde su toliko lijepo urađene da bih sakupljao ove parfeme samo zbog bočica! Brend je još jednom pokazao svoju predanost estetici!"John Doe
"Cassiopeu sam dobila na poklon za rođendan i predivan je! Miriše osvježavajuće, odvažno, i aromatično, a opet nekako pudersto - slatko sa aromom breskve. Super je za svaku priliku - za dnevnu rutinu i elegantne odjevne kombinacije. Postojanost mirisa će vas sigurno oduševiti!‘’Marta Vujanović

Tiziana Terenzi Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 72

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 72

Page
po stranici