Juliette Has A Gun

Beauty is women’s best revenge.

O Juliette Has a Gun brendu

Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svijet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina podivlja. Život je prekratak, a zadovoljstava previše, kaže Juliette. Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje žensku empancipaciju. A ponekad i želju za osvijetom... Ali na koncept utiče i romantizam. U modernoj verziji, Juliette je u stalnoj potrazi za jačom polovinom i ženstvenošću.

Pokrenuta 2006. godine, filozofija Juliette has a Gun je da pristupi parfimeriji kao umjetnosti i da bude prisutna samo kroz ograničenu distribuciju kao što su koncept prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.

Kreator

Uveden u svijet mode zahvaljujući svojoj prabaki Nini i svijet parfimerije preko svog dede Roberta (tvorca čuvenog „L’air du temps”), Romano je od djetinjstva okružen modom i kreativnošću. Zahvalan na svom porodičnom nasleđu, Romano Ricci je želeo da dokaže da i sam može da uspije i izrazi sopstvene ideje. Šegrtovao je u svijetu parfimerije 4 godine, učeći među najvećima, a zatim je ubedio Francisa Kurkdjiana, majstora parfimerije, da radi sa njim. Onda je sve krenulo.

Lansirao „Juliette has a Gun“ u decembru 2006. godine, originalni brend posvijećen ženama, spreman da pokrene novu vrstu elegancije u svijetu niche parfimerije. Metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, „pištolj“ u suštini simbolizuje žensku emancipaciju… a ponekad i želju za osvijetom… Kreativni Romano Ricci lično vodi „Maison Juliette has a Gun“ , sam dizajnira proizvode i kreira mirise. U maju 2011. godine, Francuska fondacija za mirise dodjelila mu je „Specijalnu nagradu odbora“ na „Les Parfums 2011“ (FiFi nagrade). Tradicija sa žarom provokacije, Romano daje parfemu status koji bi uvjek trebalo da nosi: simboli stila i originalnosti.

Kreacije

Klasična kolekcija od 14 mirisa koji su postali kultni, komponovanih kao mirisni portreti, i 6 mirisa iz naše luksuzne kolekcije, pravi omaž sirovim materijalima. Isključivo ženstveni, Juliette has a Gun mirisi su dodjeljeni različitim aspektima Džulijetine ličnosti, oni su buntovni, osvjetoljubivi, užareni, androgeni, kavaljerski ili duhovni.


Testimonials

“Pratim brend Juliette Has A Gun od prvog izdanja, a parfem PEAR INC će postati jedan od mojih omiljenih! Note su svježe, voćne i jednostavno prekrasne, definitivno dominira sočan miris kruške.”Milica Petrović
“Musc Invisible - nježan i lagan miris bijelog mošusa. Dopada mi se dugotrajnost na koži i lako nanošenje. Nosim ga tokom cijele godine.”Bogdana Ilić
“Obavezno probajte Not a Parfume Superdose! Ako želite da se izdvojite iz mase, ovo je parfem koji definitvno miriše drugačije - svježe, prirodno i snažno.”Sanja Stanković

Juliette Has a Gun Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 30

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 30

Page
po stranici