Sapuni

Sapuni

Pogledajte odabrane kolekcije mirišljavih sapuna u Belodore parfimeriji i našem webshop-u, jer su napravljeni sa posebnim mirisom - Vašim omiljenim parfemom. Vaše tijelo zaslužuje kvalitetnu njegu, pružite mu najbolje.

 

Sapun uklanja neprijatne mirise i nečistoću, ali je od izuzetne važnosti da bude nježan prema Vašoj koži i da pri tome miriše jedinstveno. Ugledne niche parfemske kuće nisu svijetu predstavile samo unikatne parfeme, već su znanjem i iskustvom osmislile linije izuzetne i kvalitetne kozmetike, šminke i proizvode za njegu lica i tijela. Tako su i sapni postali dio vještine uglednih parfimera. 


Kapljice parfema su jedan od glavnih sastojaka i dominiraju mirisom. Ono što ih čini unikatnim su mirisne esencije prirodnog porijekla koje odaju počast najboljim niche parfemima. Ručno pravljeni i pažljivo upakovani sapuni u dodiru sa vodom oslobađaju prozračnu pjenu koja čini kožu mirisnom i svilenkastom na dodir. Ukoliko želite da Vaše ruke uvijek budu nježne i glatke, potražite i kreme za ruke sa mirisom Vašeg omiljenog parfema.