Escentric Molecules

Perfumery is the art of chemistry.

O brendu Escentric Molecules

Escentric Molecules parfemi su 2006. godine, nakon prvog pojavljivanja na tržištu, postali svjetski fenomen. Svoje postojanje duguju aroma molekulu Iso E Super koji ne postoji u prirodi, već je stvoren u laboratoriji 1973. godine. Ovaj aroma molekul je svijetu parfema bio nepoznat, sve do pojave Escentric Molecules parfema, kada postaje glavni sastojak ovih luksuznih parfema zavodljivog mirisa.

Escentric Molecules - neodoljivi mirisi budućnosti

Berlinski proizvođač parfema Geza Shoen je prvi koji je izolovao mirise Iso E super molekula, smatrajući da ovaj neobičan aroma molekul stvara zavisnost svojim mirisom kojim se prosto nije moguće zasititi. Bez sumnje da je bio u pravu.

Iako ima reputaciju pobunjenika u svijetu parfema, Geza Schoen je napravio mirisno čudo u bočici. Kreirao je dva mirisa - Escentric Molecules Molecule 01 i Escentric Molecules Molecule 02. Oba parfema povezuje upravo to što su napravljeni od arome molekula Iso E super, do tada nekorišćene u svijetu parfema.

Tvorac ovog neodoljivog mirisa je mislio da će se njegov parfem svidjeti samo ekscentricima i umjetnicima. Pogriješio je. Od svog lansiranja 2006. Godine, Escentric Molecules Molecule 01 su pratili i 02, 03, 04 i najnoviji 05, koji imaju svoje ljubitelje širom svijeta. Svaki se fokusira na one rijetke arome molekula koji mogu biti samostalni.

Escentric Molecules parfemi su prepoznatljivi u celom svijetu, i među muškom i među ženskom populacijom. Imaju poseban miris koji na svakoj koži priča drugačiju priču, pa su idealan izbor svakog ko želi glamurozan i originalan miris, koji stvara mističnu auru sa samo jednom kapi parfema.


Testimonials

"Svaki put kad nanesem njihov Molecule 05, osjećam se kao da sam na nekom divnom, mediteranskom ostrvu."Jovana Baltić
"Obožavam tople, drvenaste note koje se dugo zadržavaju na mojoj koži, zbog toga su moj izbor uvijek Escentric Molecules parfemi."Kristina Mandić
"Velika sam obožavateljka kašmira, a samim tim i parfemske kuče Escentric Molecules jer u svojim parfemima koriste samo prirodne note."Jelisaveta Ugljanin

Escentric Molecules Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 17

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 17

Page
po stranici