Bond No.9

BOND NO.9 NEW YORK

Making Scents of New York.

O brendu Bond No.9

Parfemska kuća Bond No.9 je nastala inspirisana glavnim gradom cijelog svijeta - Njujorkom. Bond No.9 je osnovala Laurice Rahme, godine 2003. Svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u različitim parfemskim kućama, Laurice je posle tragedije 11. septembra, pokrenula svoju parfemsku kuću, posvećenu Njujorku i njegovim mirisima.

Sam naziv kuće Bond No.9 je nastao zbog ulice u kojoj se nalazi glavna radnja ovog brenda - 9 Bond Street, u luksuznoj četvrti Noho. Parfemska kuća Bond No.9 broji veliki broj parfema namijenjenih damama i gospodi koji žele da osjete sve zanosne mirise Velike jabuke.

Bond No.9 - neodoljivi mirisi Njujorka

Zahvaljujući kombinaciji mirisnih nota, parfemi Bond No.9 pružaju mogućnost svakome da osjeti kako miriše jedan od najposjećenijih gradova svijeta. Chinatown, Little Italy, New Haarlem, West Broadway, West Side i Wall Street su samo neki od djelova Njujorka čiji su mirisi upakovani u malu bočicu senzacije Bond No.9 parfema.

Prema riječima žene koja je osnovala Bond No.9 brend, najteže je bilo napraviti miris Chinatown-a, jer pored toga što je veoma šarenolik, mirisi ove četvrti u Njujorku kriju miris svoje tradicije u kombinaciji sa savremenim i modernim mirisnim notama.

Mirisi Bond No.9 parfema imaju jednu misiju - da vrate umjetnost parfimeriji i da odaju počast raznolikom gradu, dajući svakom njujorškom kvartu svoj mirisni pečat. Uz parfemsku kuću Bond No.9 osjetite pravi Njujork sa samo jednom kapi bilo kog luksuznog parfema ovog brenda.


Testimonials

,,Dovoljno je primijetiti savršene, ekstravagantne bočice, i biće vam jasno da se radi o predivnim mirisnim notama koje lično koristim i obožavam‘’ .Jasmina Nikolić
,,Veliki sam obožavalac Njujorka i Amerike i pored toga što sam oduševljena time što svaki dio Njujorka ima i svoj parfem, mirisne note koje imaju ovi parfemi rijetke su svuda u svijetu‘’.
,,Moj omiljeni parfem od Bonda no.9 je Gold Coast. Obožavam note lubenice u njemu i svaki put poželim da se Njujorku vratim‘’.

Bond No.9 Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 23

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 23

Page
po stranici