Selahatin

Selahatin is introducing the future of oral luxury.

O Selahatin brendu

Selahatin predstavlja budućnost oralnog luksuza. Sa serijom pasta za izbjeljivanje zuba, ispiranja usta i oralnih sprejeva, brend ima ambiciju da podigne emocionalna iskustva svakodnevnih ceremonija.

Brend je nastao iz krize. Prije svoje tridesete godine, osnivač Kristoffer Vura doživio je moždani udar koji ga je ostavio paralizovanim i hospitalizovanim godinu dana. Moždani udar je učinio da njegova čula postanu osjetljivija na mirise i ukuse. Takođe je istakao važnost svakodnevnih rituala.

– Počeo sam da posmatram stvari drugačije. Shvatio sam da sitnice u životu imaju dubok uticaj na moje blagostanje. Ako bih imao loš dan, pranje zuba bi ga učinilo još gorim. Očajnički sam želeo proizvode sa kojima bih emocionalno mogao da se povežem - proizvode koji bi mi pružili osjećaj bjekstva, kaže osnivač Kristoffer Vural.

Brend je nominovan za nagradu Wallpaper Design Awards, proglašen "jednim od najboljih brendova za njegu u svijetu" od strane GQ-a, nazvan "najsofisticiranijim brendom paste za zube na svijetu" od strane Monocle Magazine-a i koristi ga ikonični dizajner Rick Owens. Osnivač Kristofer Vural proglašen je jednim od najinovativnijih preduzetnika na svijetu od strane Monocle Magazine-a.

Brend je dostupan u najboljim prodavnicama u preko 20 zemalja (uključujući Selfridges, Ludwig Beck, Ssense, Luisa Via Roma, Andreas Murkudis, Holt Renfrew, Saks, Storm i Nitty Gritty).


Testimonials

Ritual pranja zuba je nešto što budi najranija sjećanja na detinjstvo u meni. Moja baka je bila stomatolog i od malih nogu me je učila o važnosti dobre oralne njege. Pa, danas mogu reći da sada znam da je Selahatin vrhunac toga. Blue Forever je moja omiljena pasta za zube čija svježina poput morskog talasa razvedri i osvježi početak svakog mog dana. Ovo je stvarno luksuz u bočici koji je svima potreban!Mija Gajević
Mslim da je blistavi osmjeh preduslov za njegovan izgled i eleganciju. Možete zamisliti koliki problem mi je predstavljalo to što godinama nisam uspjevala da se riješim upornog kamenca. To me je i navelo na Selahatin Sassafras koji mi je potpuno promijenio pogled na oralnu negu. Pored ovoga, promijenio je i moj osmjeh. Sada je blistaviji nego ikada, a ja samouvjereno ulazim u prostoriju sa osmjehom od uveta do uveta.Đurđa Krivokapić
Obožavam da koristim vodice za ispiranje usta, to je godinama neizostavan dio moje jutarnje rutine. Posle nekog vremena, sve koje su se mogle naći u trgovini su mi dosadile, želeo sam da probam nešto novo. Kada sam probao Selahatin Of Course I Still Luv You znao sam da će postati moja omiljena vodica za ispiranje usta koja mi nikad neće dosaditi. Osvježavajući ukus citrusne vrbene i bergamota i neobični kardamom čine da jedva čekam da ustanem ujutru i započnem svoj dan!Andrija Petrović

Selahatin Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 19

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 19

Page
po stranici