PARFEMI

Muški parfemi

Izbor parfema odražava Vašu ličnost. Svima je važno da ostavi dobar utisak, a muški parfemi najbolje otkrivaju tajne muškog karaktera. Nije moguće proglasiti samo jedan parfem najboljim, ali će se uvijek izdvojiti jedan, koji se savršeno slaže sa Vašim osobinama. Izbor pravog parfema izdvojiće Vas iz mase, privlačiće poglede i ispuniti prostoriju u kojoj se nalazite zavodljivim notama. Najbolji muški parfemi su oni za kojima svi okreću glavu. Prijatan i elegantan muški miris izmamiće kompliment gdje god da se pojavite. Vaša priča može biti ispričana na nekoliko načina, a ovoga puta neka to bude dopadljiv muški miris. Najbolji muški parfemi treba da budu neodoljivi, lagani i osvježavajući. Ukoliko pogledate naš odabir muških parfema, pronaći ćete parfeme koji simbolišu originalnost i jedinstvenost. Među brendovima u našoj ponudi se nalaze najpopularniji muški parfemi svih vremena, bezvremeni klasici i inovativni moderni mirisi. Uz nekoliko kapljica dobrog parfema osjetićete se izuzetno u svojoj koži, moćno i dominantno.


Muški parfemi za ljeto i proljeće

Ljeto je vrijeme za osvježavajuće mirise - drvenaste, vodene i citrusne note, blagi miris cvijeća uz magičan dodir egzotičnog voća. Kreirajte Vaš lični mirisni potpis za ljeto izborom nekih od najlepših muških parfema iz naše kolekcije.


Najbolji muški parfemi za jesen

Najbolji parfemi za jesen sadrže mješavinu zemljanih, kožnih i šumskih nota. Hrabri će se odlučiti za orijentalni miris, mješavinu citrusa i začina koji odaju utisak mističnog. Među top 5 muških parfema se nalaze imena nekoliko luksuznih brendova iz naše ponude, čije parfeme karakteriše izuzetna postojanost.


Muški parfemi za zimu

Original muški parfemi prepoznaju se po tajnom, diskretnom i prefinjenom mirisu. Intenzivniji miris prkosiće hladnom zimskom vazduhu sa baznim notama sandalovog drveta i hrasta, čistih zemljanih nota i oštrih začina. Nekada mirisne maramice nošene u džepu, a danas aromatični mirisi - muški parfemi postali su dio tradicije i dio vrijednosti, koje se prenose sa generacije na generaciju. Slika idealnog muškarca se ne može zamisliti bez ekskluzivnog parfema, koji će Vas učiniti atraktivnim i upečatljivim. Zahvaljujući izuzetnoj trajnosti mirisnih nota, bićete zapaženi u svakoj prilici. Mirisi ostaju dugo urezani u našem sjećanju, a Vi zaslužujete da budete primjećeni. Saznajte zbog čega se najtraženiji muški parfemi nalaze upravo u našem katalogu. Ostanite vijerni sebi!


Pogledaj muške parfeme

Ženski parfemi

Parfemi su upečatljivi trag, koji ostavljamo za sobom na svakom koraku. Ženski parfemi su već vjekovima sastavni dio rituala uljepšavanja, bez kojeg nijedna žena danas ne napušta svoj dom. Zavodljivi, slatki, senzualni ženski parfemi su dio ženskog jedinstvenog stila. Jedna kap je dovoljna da se svaka žena oseti sofisticirano, ženstveno i glamurozno. Kada biramo parfem, želimo da naglasimo posebnost. Parfemi iz naše kolekcije predstavljaju umjetnost u bočici sa daškom tajanstvenog i očaravajućeg.


Najljepši ženski parfemi

Nježne i zavodljive mirisne note ženskih parfema nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Osjećaj lakoće i modernosti, koji će Vas obaviti pri svakom pokretu uvrstilo je parfeme iz našeg kataloga među najljepše ženske parfeme na svijetu. Odabrali smo parfeme koji slave žene, njihovu izuzetnost, prefinjenost i eleganciju. Velike žene svjedočile su revoluciji u svijetu ženskih parfema brojnih parfemskih kuća koje zastupamo i uživale u glamuroznim i jedinstvenim mirisima. Ava Gardner, Eva Tarner i pripadnice kraljevskih porodica uživale su u parfemima, koji danas važe za bezvremene klasike.


Osvježavajući ženski parfemi

Mnoge žene ostaju vjerne istoj mirisnoj noti, koja ih čini unikatnim. Osvježavajući ženski parfemi nude kapljicu novog, modernog, moćnog i drugačijeg. Pored poznatih klasika, otvaramo put mirisnom eksperimentisanju. Parfemi sa cvjetnim i zelenim notama predstavljaju najbolje osvježavajuće mirise. Citrusne note daju ženskim parfemima posebnu svježinu i osjećaj proljeća na koži. Svježi ženski parfemi podsjetiće Vas na sve posebne i srećne trenutke.


Najbolji ženski parfemi za ljeto i proljeće

Jednostavne i vodene note predstavljaju najpopularnije ženske parfeme za ljeto. Idealni mirisi za ljeto su oni koji će Vas podsjetiti na Mediteran, plaže Sicilije, morski vazduh i talase svježine. Uz cvjetni parfem koji se miješa sa drvenim aromama i vanilom nikada nećete proći nezapaženo.


Najbolji ženski parfemi za jesen i zimu

Jesen i zima su vrijeme za zavodljive i orijentalne mirise - egzotično voće i cvjetne arome obogaćene kremastim mirisom. Romantični jesenji miris cvijeća i začina je dinamičan, vatren i energičan. Jaki ženski parfemi su tu da Vam hladne zimske dane učine ljepšim. Zavodljivi ženski parfemi podsjetiće Vas na značenje ženstvenosti i luksuza. Važno je imati parfem prikladan za sve situacije - za uvjek i svuda. Neka idealne mirisne note pronađu Vas!


Pogledaj ženske parfeme

Unisex parfemi

Između mirisa ne postoji granica, a unisex parfemi brišu sve predrasude. Namjenjeni su ženama i muškarcima koji žele da se oslobode stereotipa. Unisex parfemi mogu se uklopiti u svačiji stil i stav jer je njihova glavna karakteristika neutralnost, koja u dodiru sa kožom kreira magiju. Mirisne note ovih parfema ističu stil na najbolji mogući način. U elegantnim bočicama nalazi se kombinacija hrabrog i umjerenog - perfekcija u kutiji. Neutralni parfemi iz naše kolekcije namjenjeni su osobama istančanog ukusa i biraju miris koji će ih činiti prefinjenim, otmenim i privlačnim. Oštre note oplemenjene slatkim i puderastim tonovima poigravaju se sa svim čulima. Drvenaste baze balansiraju sa osvježavajućim notama kako bi stvorile miris kojem niko ne može odoljeti.


Tradicija sofisticiranih parfema

Tradiciju dobrih parfema pratimo već više od 120 godina. Naša kolekcija unikatnih parfema podsjetiće Vas na modernizovanu verziju klasika, koji su diktirali istoriju. Privlačna sredina između tipičnih ženskih cvjetnih mirisa i muških drvenastih nota i duvana čini ove parfeme ekskluzivnim. Da li je miris ikada imao pol?

Posvećeni smo mirisu, koji odgovara svakom pojedincu - moćnom i senzualnom, upečatljivom i očaravajućem. Posvećeni smo mirisu kao trenutku, mjestu, osjećanjima i onome što miris zaista predstavlja, Vašu ličnost. Svojim tajnim, diskretnim i zanosnim tonovima unisex parfemi na nesvakidašnji način naglašavaju Vaše najbolje osobine.

Vrijeme je da u svoj mirisni potpis unesete nešto neutralnije. Parfem koji nosite nije povezan sa tim koliko ste ženstveni ili muževni, već sa tim kako želite da mirišete. Bilo da se radi o tonovima začina i orijentalnog voća, vanile ili zemljanih nota, ne možete pogriješiti kada su u pitanju parfemi iz našeg kataloga.


Kako miriše luksuz?

Ukoliko ne volite parfeme koje imaju svi, unisex parfemi su pravi izbor za Vas. Vaši dugo obožavani parfemi izuzetno su trajni i naglasiće Vašu pojavu dozom elegancije. Ne postoji druga riječ koja bi opisala parfeme iz naše palete, osim - luksuz. Obrišimo granice zajedno.


Pogledaj unisex parfeme