NISHANE

Inspired by the rooted traditions

O Nishane brendu

NISHANE je prvi i jedini brend niche parfema iz Istanbula, priznat je u cijelom svijetu i na izradu parfema gleda kao na izuzetnu umjetnost. To se lako može prepoznati po jedinstvenosti mirisnih kreacija.

Inspirisan korijenima i tradicijom, modernom vizijom i kosmopolitskom strukturom Istanbula koji je prihvatio toliko civilizacija, NISHANE je spreman da bude pokazatelj vrijednosti koju dajete sebi i svojim najmilijima pomoću jedinstvenih i sofisticiranih mirisa i elegancijom umjetničkih mirisnih kreacija dizajniranih sa najvećom pažnjom. Reč je o ekskluzivnosti koja proizilazi iz korijenite kulture.

Imajući u vidu jedna kap parfema ima moć da rasplamsa uspomene praćene iskrenim emocijama, NISHANE ponosno predstavlja svoje kolekcije svijetu i sa velikim zadovoljstvom posmatra beskrajnu zahvalnost ljubitelja parfema širom svijeta koji su ovaj brend učinili jednom od najslavnijih, najpopularnijih i najprodavanijih niche parfemskom kućom na svijetu.

Svaki NISHANE parfem je osmišljen kao omaž različitim emocijama i raspoloženjima koji stvaraju trenutke vrijedne pamćenja. NISHANE vidi kreiranje parfema kao izuzetan oblik umjetnosti i stiče uglednu reputaciju pričajući priče kroz svoje mirisne kreacije. "Collection Rumi" - inspirisana citatima Mevlânâ Celâleddîn-i Rûm, "Shadow Play Trilogy" - inspirisana tradicionalnom igrom sjenki poznatom i kao "Karagöz & Hacivat", "Collection Imaginative" - inspirisana knjigom "Mali princ" i "No Boundaries Collection" - osmišljena da pruži poruku o uništavanju svih emotivnih granica među ljudima, ovo su primjeri kako se kroz parfem može pripovjedati. Ne samo da NISHANE priča uzbudljive priče kroz svoje kolekcije, već su mnogi mirisi iz pomenutih kolekcija počeli da se definišu kao najvrijednije kreacije brenda, poput HACIVAT, ANI, HUNDRED SILENT WAYS, FAN YOUR FLAMES.

NISHANE u prevodu znači znak, oznaka ili simbol. NISHANE je spreman da postane simbol (nişane) vrijednosti koju dajete sebi i svojim najmilijima pomoću jedinstvenih i sofisticiranih mirisa i elegancijom umjetničkih mirisnih kreacija dizajniranih sa najvećom pažnjom.


Testimonials

"Kako opisati Ambra Calabria...Mješavina bergamota i zelenkastih nota u kombinaciji sa slatkom vanilom. Volim ovaj miris, jer me podsjeća na miris Italije i mora. Sjajno se pokazao u posebnim prilikama i za svakodnevnu upotrebu."Dara Radičević
"Ukoliko volite da osjećate ljeto tokom cijele godine kao ja, "Ege" je pravi izbor za kupovinu. Osvježavajuće zelenkaste note zaista dugo traju, a nijansa mente je pravo iznenađenje. Uvijek je uživanje nositi ovaj parfem."Larisa Nikić
"Morala sam da probam "Hundred Silent Ways" kada sam pročitala da je jedan od najboljih niche parfema iz 2016. godine. Nisam se pokajala, nastavljam sa ovim parfemom."Lana Ostojić

Nishane Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 39

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 39

Page
po stranici