Belodore Beograd – Kralja Petra

Kralja Petra 67

11000 Beograd, Srbija


Radno vrijeme

pon-pet: 10:30-21:00

sub: 11:00 – 18:00

Nedeljom ne radimo

Kontakt telefon

+381 64 644 71 88

U srcu Beograda, odmah ispod najpoznatije beogradske ulice Kneza Mihaila, popularnog šetališta Beograđana a i svih turista koji posjećuju Beograd, pronaći ćete ulicu Kralja Petra. Ta ulica danas predstavlja mjesto visoke mode i stila. Na broju 67, nalazi se naše mirisno carstvo, niche parfimerija Belodore.

U našoj parfimeriji možete pronaći najpoznatije brendove niche parfema, kao i visoke kozmetike. Uz pomoć našeg ljubaznog osoblja, garantujemo da ćete pronaći željeni parfem i usput saznati najnteresantnije priče o inspiraciji pri kreiranju umjetnosti zvane - niche parfemi.

Ukoliko dolazite kolima, preporučujemo da korisitite obližnji parking “TC Rajićeva” odakle možete prošetati do naše Belodore radnje.

  • Adresa parkinga: TC Rajićeva, Knez Mihajlova 54, Beograd


Belodore Beograd – TC Galerija

TC “Galerija”

Bulevar Vudroa Vilsona 12
lokal GF-314

11000 Beograd, Srbija


Radno vrijeme

pon-ned: 10:00-22:00

Kontakt telefon

+381 60 644 71 86

Mirisno carstvo niche parfema nalazi se na novoj adresi - Bulevar Vudroa Vilsona u TC Galerija. Druga Belodore parfimerija otvorena je na eksluzivnoj lokaciji u najvećem tržnom centru na Balkanu. Unikatni parfemi i luksuzna kozmetika sada se mogu pronaći na jednom od najatraktivnijih mjesta u Beogradu.

Kada zakoračite u našu parfimeriju, dočekaće vas veliki izbor raskošnih mirisa najpoznatijih parfemskih kuća na svijetu koje vjekovima postavljaju standarde moderne parfemske industrije i pomjeraju granice naših čula. Odabir parfema u našim parfimerijama predstavlja više od kupovine, jer dobijate jedinstvenu priliku da sa sobom ponesete dio istorije, umjetnosti i nadahnuća.

Ukoliko dolazite kolima, preporučujemo da korisitite parking koji se nalazi u okviru “TC Galerija”.

  • Adresa parkinga: Vudroa Vilsona 12, Beograd


Belodore Beograd - West 65 Mall

West 65 Mall

Omladinskih brigada 86
(u okviru novog tržnog
centra West 65)

11000 Beograd, Srbija


Radno vrijeme

pon-ned: 10:00-22:00

Kontakt telefon

+381 60 644 71 97

Belodore parfimerije nastavljaju da se nižu na prestižnim lokacijama u našem glavnom gradu, a ovoga puta smo izabrali novi tržni centar WEST 65 MALL na adresi Omladinskih brigada 86 a. Smještena u srcu modernog stambeno-poslovnog kompleksa, brend Belodore će još jednom dobiti priliku da ispuni očekivanja ljubitelja niche parfema i visoko kvalitetne kozmetike.

Vrata naše parfimerije biće uvijek otvorena za Vas, već pri prvom koraku će Vas omamiti i inspirisati mirisi premijum niche parfema. Dopustite nam da ispričamo Vašu mirisnu priču i pomognemo Vam da pronađete unikatni mirisni pečat.

Ukoliko dolazite kolima, preporučujemo da korisitite parking koji se nalazi u okviru West 65 Mall.

  • Adresa parkinga: Omladinskih brigada 86, Beograd


Belodore Beograd - Mercator Centar

TC “Mercator”

Bulevar umetnosti 4

11000 Beograd, Srbija


Radno vrijeme

pon-ned: 09:00-22:00

Kontakt telefon

+381 60 444 84 59

Nova Belodore parfimerija otvorena je na još jednoj prestižnoj lokaciji i jednoj od najposjećenijih šoping zona u Beogradu - Mercator Centar!

Vrata nove parfimerije otvorena su na adresi Bulevar umjetnosti 4 gdje Vas čeka puno nezaboravnih mirisa i pregršt dobrih vibracija. Ljubitelji niche parfema sada imaju još jednu priliku da korak bliže uživaju u mirisima niche parfema!

Ukoliko dolazite kolima, preporučujemo da korisitite parking koji se nalazi u okviru Mercator Centar Beograd.

  • Adresa parkinga: Bulevar umetnosti 4, Beograd