Costume National

Minimal, Chic and Rock'n'Roll.

O brendu Costume National

Costume National je italijanski brend mode koji su osnovali dva mlada dizajnera iz Japana. Ovaj brend je nastao kao rezultat spajanja dvije modne kulture, prilično udaljene jedna od druge - japanske sa svojim minimalizmom i italijanske kulture koju odlikuje besprekoran kvalitet.

Italijanska kuća Costume National predstavlja savršenu mješavinu jednostavnosti sa jakom dozom luksuza, pa ne čudi što parfemi ovog brenda odišu prefinjenom elegancijom i modernim stilom današnjice.

Costume National - minimalizam, šik i rock&roll

Costume National parfemi odaju počast luksuznoj jednostavnosti, upakovanoj u malu bočicu, specijalno dizajniranu tako da odaje utisak praktičnosti, ali i raskoši. Mirisi parfema ovog italijanskog brenda podsjećaju na čistotu i misteriju, najintrigantniji kontrast.

Mješavina tajanstvenih i čistih elemenata i mirisnih nota, poput cvijetnih, začinskih, voćnih i drvenastih tonova, vrlo lako zaintrigira ljudska čula, čineći da Vas Costume National mirisi obore sa nogu na samo jedan udah.

Uz Costume National parfeme za žene i muškarce, otvorite sva Vaša čula i sa samo jednom kapi parfema učinite da budete primijećeni gde god da se pojavite.


Testimonials

"Oduševljena sam citrusnim baznim notama parfema Costume National, jako su postojani na koži i rado ih nosim godinama."Andrea Ristović
"Najviše mi se sviđa minimalistički dizajn bočica, sav kvalitet je upakovan u ovu jednostavnost parfema... Scent koristim već više od deset godina."Uroš Bujošević
"Bergamot je moje omiljeno voće, tako da je Costume National moja omiljena parfemska kuća."Tijana Jovović

Costume National Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 11

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 11

Page
po stranici