MARGY`S

The luxurious skincare born in Monte Carlo

O Margy's brendu

Osnivač i kreator Margy’s Monte Carlo

Osnivač i kreator Margy’s Monte Carlo, Margie Lombard je svjetski poznata švajcarska stručnjakinja za ljepotu sa više od 30 godina iskustva u njezi kože.

Margy’s Monte Carlo proizvodi sadrže revolucionarne sastojke napravljene u njihovoj ekskluzivnoj laboratoriji u srcu švajcarskih planina. Koristeći jedinstvene, biomimetičke formule koje sadrže komponente kože, Margy’a proizvodi za njegu kože obnavljaju i jačaju kožu, smiruju upale i vidljivo poništavaju rezultate starenja. Luksuzni asortiman za njegu kože u kombinaciji sa njenim naprednim terapijskim tehnikama daju zavidne rezultate koji zaista pomažu da se uspori proces vremena.

Inspirisana blistavom francuskom rivijerom, Margie je otvorila svoju prvu banju u Monte Karlu 1988. godine, kreirajući nagrađivani program protiv starenja zasnovan na trenutnim rezultatima koji je od tada privukao najglamuroznije klijente iz Monaka i cijelog svijeta. Njeni ekskluzivni proizvodi i tretmani takođe su privukli partnerstva sa luksuznim brendovima uključujući Peninsula, Capella i Morheus, City of Dreams.

Priča o brendu

1988. Prva banja u Monte Karlu

Inspirisana elegancijom i glamurom Francuske rivijere, 1988. godine Margie je otvorila svoju prvu vodeću banju u Monte Karlu.

Ovo je bio početak koncepta koji je bio nagrađivani program protiv starenja vođen trenutnim rezultatima koji je privukao najsjajniju, najglamurozniju klijentelu Monaka i one koji su poznati širom svijeta.

1995 Margy's Monte Carlo proizvodi

Margy's Monte Carlo lansira svoj ekskluzivni asortiman proizvoda koji se sastoji od moćnih, revolucionarnih sastojaka napravljenih u Švajcarskoj.

Koristeći jedinstvenu, biomimetičku formulu, proizvodi sadrže sve komponente naše kože. Dopunjavanjem i jačanjem kože ovim komponentama rezervisani su vidljivi rezultati starenja. Luksuzni asortiman u kombinaciji sa naprednim terapijskim tehnikama daju zavidne rezultate koji pomažu da se uspori proces vremena.


Testimonials

,,The Lotion 1 ima bogatu i umirujuću teksturu koji koristim nakon detaljnog čišćenja lica. Volim osJećaj hidriranosti i mekoću koju ostavlja na koži.‘’Irena Kuč
,,Imam osjetljivu kožu i važno mi je kakve proizvode nanosim na lice. Za Performing Mouisture Cream sam čula da tačno odgovara tom tipu kože i koži sklonoj crvenilu, probala sam i zaista mi pomaže. Sve vrste iritacija i spoljnih faktora jednostavno eliminiše.‘’Miljana Popivoda
,,T Zone Serum koristim svakodnevno, ujutru i uveče nakon što tonikom očistim lice. Pomaže mi da koža ostane osvježena.‘’Ivona Bajčeta

Najprodavaniji proizvodi ovog brenda

Margy's Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 25

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 25

Page
po stranici