MBR

Skin care at the frontier of medicine.

O MBR brendu

MBR je sredstvo za njegu kože napravljeno u Njemačkoj

MBR se od 2000. godine nalazi sa sjedištem izvan državno priznatog terapeutskog banjskog grada Bad Šleme. Sa svojom istorijom bogatom tradicijom, država Saksonija savršeno razumije kako da „kombinuje prošlost sa budućnošću“.

Kozmetika iz MBR-a povezuje se kako sa inovacijama, tako i sa tradicijom, efektivnošću i tolerancijom, funkcionalnošću, pouzdanošću i dugotrajnim efektima.

MBR je jedinstven, suštinski, dugoročan i individualan.

Globalni aktivni princip svih MBR proizvoda proizvodi mnoštvo epidermalnih, dermalnih i kozmetičkih efekata, koji samo zajedno čine savršenstvo ovog izuzetnog brenda.

Deo MBR-ove filozofije jeste da se samo koriste najbolji sastojci u najvećoj mogućoj koncentraciji, istovremeno osiguravajući optimalnu kompatibilnost kože uz striktno poštovanje ovih smjernica.

MBR je rezultat intenzivnog istraživanja vodećih dermatologa i estetskih ljekara.

Dio MBR filozofije jeste korišćenje samo najboljih sastojaka u najvišim mogućim koncentracijama bez žrtvovanja tolerancije kože, sve striktno u skladu sa najnovijim farmaceutskim direktivama i propisima. MBR postavlja nove standarde u ovoj oblasti.

MBR proizvodi su se uvek razvijali u saradnji sa priznatim stručnjacima u oblastima:

  • plastične hirurgije i dermatologije

  • biohemije

  • toksikologije i mikrobiologije

  • tehnologije formulacije

Fokus na istraživanje i razvoj je nužno rezultirao izborom proizvoda koji je usmjeren ka suštinskim rješenjima problema. Razmatranje troškova formula u suštini ne igra nikakvu ulogu tokom razvoja. Članovi razvojnog tima MBR-a su potpuno slobodni da odlučuju o bilo kojoj kombinaciji aktivnih sastojaka i varijanti formule.

Kao rezultat toga, oni ponekad slijede flagrantno skupe, ali veoma sinergijske principe koji su na ovaj način prilično jedinstveni širom svijeta. Cilj je uvijek postići „najbolje moguće“ rezultate.

Pored toga, visoko efikasne metode tretmana koje zadovoljavaju individualne potrebe klijenata se takođe podučavaju na posebnim kursevima obuke (obuka za specijaliste za njegu kože).


Testimonials

“Kao osoba sa kožom sklonom nepravilnostima mogu da kažem da mi se dopada nježni piling koji čistač Enzyme Cleansing Booster pruža. Zaista pomaže u čišćenju mog lica, a da je ne suši ili iritira.”Marija Ćeranić
"Dopada mi se osjećaj koji krema za oči ostavlja, mislim na Cytoline Eyecare Cream, hidratantna i hranljiva, ali ni malo teška i može da služi kao osnova za šminku. Toplo preporučujem!"Aleksandra Nikšić
"Ne možete da pogriješite sa MBR kozmetikom! 2u1 sredstvo za čišćenje lica je, između ostalog, obavezan u mojoj jutarnjoj rutini. Ostavlja veoma prijatan osjećaj na koži i efikasan u primeni."Miloš Hodžić

MBR Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 23

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 23

Page
po stranici