Signature Sillage d`Orient

To wear it, is to wield its power.

O Signature Sillage d’Orient brendu

MOĆ MIRISA

Moć mirisa leži u njegovoj nepoznatosti. Možete dodirnuti najfiniji brokat. Možete gledati na mediteranski morski pejzaž. Možete okusiti guščiju paštetu (foie gras) kako Vam se topi u ustima. Ali udar opojnog mirisa Vas iznenadi. Ulazi u Vaš vidokrug, nenajavljeno, nepozvano, neočekivano. Ispunjava vaša čula jednako živo kao što ispunjava Vašu maštu. Voljena uspomena, omiljeno mjesto u vremenu, prijatelj iz daleka. Pada Vam na pamet, potpuno odjednom. A onda, kao što je krišom došao, trag mirisa počinje da blijedi. Odluta dalje, u etar.

Miris priziva te emocije koje preplavljuju tik ispod površine u svima nama. Ne možemo objasniti snagu mirisa, ali možete ga osjetiti kada Vas obuzme.

Svaka bočica mirisa Sillage d’Orient znači uspjeti zarobiti misteriju mirisa iznutra.

SIGNATURE KOLEKCIJA

Za neke, moć savršeno oblikovanog dragulja leži u njegovom očaravajućem sjaju. Druge privlači briljantna nijansa. Kako god da Vam kamen govori, on to čini bez riječi. To je osjećaj, vibracija, energija koja se povezuje negdje u Vama. Poput srodne duše, intuicija Vas vezuje za dragulj, a dragulj za Vas.

Sillage d’Orient Signatura kolekcija je proslava ove neizrečene veze. U svakom mirisu – kao i u tom posebnom dragulju – nalazimo djelić sebe.

Otkrijte miris koji je zamišljen da bude, za Vas.

Signatura kolekcija od Sillage d’Orient: Savršeno oblikovano. Potpuno Vi.


Testimonials

,,Voćno i puno vanile. Zamišljam da kraljice i najljepše žene na Istoku nose Jade. ‘’Nikolina Brguljan
,,Onyx mi se čini kao savršena mješavina citrusa, cvijeća i drvenastih sastojaka. Volim orijentalne parfeme, pažljivo ih biram, a rado se vraćam ovoj parfemskoj kući.‘’Novica Stijović
,,Za Musk mogu da kažem da je parfem izuzetne trajnosti. Volim da ga pomirišem i na ženama i muškarcima, jer je savršeno zavodljiv i senzualan. Nadražuje čula tako što prvim mošusnim notama zagolica maštu, a sviježim cvijetnim zadržava pažnju.‘’Bojan Žerajić

The Woods Collection Shop