M.Micallef

Iconic work of art.

O brendu M.Micallef

Ekskluzivni brend M.Micallef nastao je sada već davne 1996. godine u najljepšem delu Francuske, gradu Grasu na Azurnoj obali. Nevjerovatan uspjeh kompanije omogućio je da se nađe među najluksuznijim parfemskim kućama na svijetu. Prisutan u više od 50 država, M.Micallef je pokazao da strast i talenat ruše sve granice. Dugogodišnja saradnja i ljubav između supružnika - umjetnice Martine Micallef i dizajnera parfema Geoffrey Nejman - razvila je kultna umjetnička dela. Svaku bočicu ručno oslikava sama Martine Micallef.

Parfemi okupani sjajem Swarovski kristala

Inspiracija ka rijetkim i lijepim podstakla je njihovu potragu za unikatnim mirisima. Izuzetni mirisi obogaćeni su nizom raskošnih bočica ukrašenih sjajnim Swarovski krstalima. Naizgled mala parfemska kuća, M.Micallef postala je stručni savjetnik mnogima, parfemska kuća na koju sada mogu da se ugledaju. Jedinstvene bočice u kombinaciji sa zanosnim mirisnim notama odvešće Vas do najljepših romantičnih pejzaža i mirisnih cvjetnih vrtova. U njima se prepliću nježnost krhkih leptira i snaga moćnog zmaja.

Dizajn i dekor inspirisani su tradicionalnim francuskim načinom ručne proizvodnje luksuznih predmeta. Parfemska kuća ide i korak dalje omogućavajući Vam da personalizujete bočicu Vašeg parfema graviranjem, oslikavanjem ili ukrašavanjem Vašeg imena ili omiljenog motiva. Kolekcije njihovih parfema pomoći će Vam da upoznate neotkrivene tajne ljubavi i kulture Istoka i Zapada kroz najljepše kombinacije mirisa. Prestižni parfemi postali su prepoznatljiv potpis brenda M.Micallef.


Testimonials

"Ko obožava orijentalne mirise Bliskog istoka, M.Micallef je pravi izbor za njega. Ja sam vjerni korisnik već dugi niz godina."Vesna Miković
"Velika sam obožavateljka njihovog dizajna bočica, gdje se vidi da se vodilo računa o svakom detalju, a o lepoti mirisnih nota da ne moram ni da pričam."Vanja Bradić
"Omiljeni M.Micallef parfem mi je Nectar - egzotičan, purpuran, a u isto vrijeme otmen i elegantan."Isidora Danilović

M.Micallef Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 29

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 29

Page
po stranici