Piling za tijelo

Piling za tijelo
Postavi opadajući smer

3 stavke

po stranici
Postavi opadajući smer

3 stavke

po stranici

Pomozite koži da se oslobodi toksičnih čestica, povrati svoj sjaj i mekoću. Piling za tijelo je jedan od osnova kvalitetne njege i preparat koji će osvježiti Vašu kožu. Dio naše kolekcije luksuznih parfema i kozmetičkih proizvoda čini i prirodni piling za tijelo, sličan mirisnoj marmeladi, koji uklanja mrtve ćelije kože čineći je izuzetno mekom i besprekornom. U posebno dizajniranim pakovanjima nalaze se mirisne note unikatnih parfema - Sicilije, ostrva Kapri, Njujorka, kao i orijentalnih začina.

Prirodni piling za tijelo za sjaj Vaše kože

 

Pogodni su za sve tipove kože zahvaljujući jedinstvenim formulama koje ostaju tajna kreatora. Mješavinom prirodnih i rijetkih sastojaka nastaje najbolji piling za tijelo koji će Vašu kožu učiniti glatkom i nježnom na dodir. Jednostavno se nanose, a zrna su savršene veličine. Piling za tijelo sa morskom soli učiniće da se Vaša koža tokom cijele godine osjeća elastično, a da ten izgleda čistije, piling sa kafom idealan je za suvu kožu, dok se piling za tijelo sa kokosovim uljem koristi za kožu meku poput satena.

Piling obogaćen mirisom Vašeg omiljenog parfema 

 

Tijelo se stalno regeneriše i zahtijeva pažljiv tretman, a izbor kozmetike vrhunskog kvaliteta iz naše ponude pomoći će Vam da se osjećate njegovano. Vaša koža će uvijek mirisati na Vaš omiljeni parfem i izgledati svjetlucavo. Mirisni piling za tijelo oslobodiće Vas stresa i vratiti osjećaj blagostanja. Priuštite sebi nesvakidašnje iskustvo pilinga za proizvodima iz našeg kataloga!