O NAMA

Belodore – O nama

Belodore slavi umjetnost, kreativnost i jedinstveno iskustvo, zbog čega naši klijenti ne kupuju proizvod, već umjetnost upakovanu u bočice svjetski poznatih niche parfema. Belodore je sinonim za luksuz i jedinstvenost od svog otvaranja 2020. godine.

Belodore je do sada prisutan u 6 zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Belodore - mesto gdje čula mirisa uživaju u luksuzu

Belodore predstavlja suprotnost komercijalnim parfemima, čineći drugačiji koncept od proizvodnje dizajnerskih parfema i njihove široke dostupnosti, što i jeste karakteristika niche parfema. U svojim prostranim radnjama, Belodore poziva goste na impresivno putovanje u svijet zanosnih mirisa i neodoljive lepote.

Belodore tim čine obučeni stručnjaci, koji svojim znanjem i ljubaznošću doprinose dodatnom ugođaju u našim parfimerijama. Spoj prestiža i umjetnosti na najljepši mogući način predstavlja sinonim za Belodore. Brendovi iz Londona, Milana, Pariza, Njujorka su pažljivo birani i svojim elegantnim dizajnom krase police naših parfimerija.

Ostavite snažan utisak i ne pravite kompromise. Pronađite omiljeni miris koji će stvoriti magiju u dodiru sa Vašom kožom. Naša oaza umjetnosti i mirisa Vas čeka. Posjetite Belodore radnje i otkrijte specifične mirise koji odišu luskuzom, ljepotom i zadovoljstvom.