O NAMA

Belodore – O nama

Najbolje od najboljeg za najbolje – moto je kojim se vodimo od početka našeg postojanja. Slavimo umjetnost, kreativnost i jedinstveno iskustvo, zato naši klijenti ne kupuju proizvod, već umjetnost spakovanu u bočice svjetski poznatih niche parfema.

Belodore postoji od januara 2017. godine. Kasnije se širi i u drugim zemljama kako bi proširio svoju mrežu luksuznih i jedinstvenih niche parfema. Od 2020. godine Belodore otvara svoja vrata i u Srbiji.

Belodore - mesto gdje čula mirisa uživaju u luksuzu

Belodore predstavlja suprotnost komercijalnim parfemima, čineći drugačiji koncept od proizvodnje dizajnerskih parfema i njihove široke dostupnosti, što i jeste karakteristika niche parfema. U svojim prostranim radnjama, Belodore poziva goste na impresivno putovanje u svijet zanosnih mirisa i neodoljive lepote.

Belodore tim čine obučeni stručnjaci, koji svojim znanjem i ljubaznošću doprinose dodatnom ugođaju u našim parfimerijama. Spoj prestiža i umjetnosti na najljepši mogući način predstavlja sinonim za Belodore. Brendovi iz Londona, Milana, Pariza, Njujorka su pažljivo birani i svojim elegantnim dizajnom krase police naših parfimerija.

Ostavite snažan utisak i ne pravite kompromise. Pronađite omiljeni miris koji će stvoriti magiju u dodiru sa Vašom kožom. Naša oaza umjetnosti i mirisa Vas čeka. Posjetite Belodore radnje i otkrijte specifične mirise koji odišu luskuzom, ljepotom i zadovoljstvom.