The Beautiful Mind Series

Memory is infinite, nothing touches it like the sense of smell.

O brendu Beautiful Mind Series

The Beautiful Mind Series predstavlja poseban brend, jer slavi žene, njihovu ljepotu, snagu i senzualnost. Inspirisan ženstvenošću, brend ističe ono najljepše kod žena - njihov intelekt. U svijetu preplavljenom prazninama, njemačka parfemska kuća nastoji da u prvi plan stavi žene i njihova stvarna dostignuća. Kolekcije parfema oslikavaju portrete, riječi i ličnost žena, onakvih kakve one istinski jesu. U mozaiku zanosnih mirisa nalazi se skrivena tajna - kako žene doživljavaju svoju ženstvenost.

“Najljepše na ženi je njen um”

Iako se ubraja među novije brendove, The Beautiful Mind Series osvojio je simpatije kupaca nesvakidašnjim kombinacijama mirisa i upečatljivim bočicama. Ako pažljivo pogledate pakovanja, vidjećete kako se oslikane tanke niti prepliću i predstavljaju neuronske puteve, sinapse, koji tragaju za najlepšim uspomenama. Ženski i unisex parfemi posvećeni su inteligenciji, fantaziji i gracioznosti.

Dvije kolekcije parfema kreirane su uz pomoć žena, koje su svoje životne priče utkale bočice parfema. Svaka kap će Vas podsijetiti na najdraže uspomene, koje čuvate i učiniti da djelujete graciozno poput balerine. Izaberite parfem koji slavi Vas!


Testimonials

"Obožavam The Beautiful Mind Series parfeme jer čine da se osjećam ženstveno čak i posle napornog rada na poslu - dovoljno je da ih stavite posle tuširanja i bićete kao novi."Tamara Vilić
"Obožavam senzualne mirise koji dugo ostaju na našoj koži. Oni su jedni od tih parfema i zbog toga su uvijek dobar izbor."Olga Terzić
"Parfemi koji veličaju nas žene i pomažu nam da pokažemo vrhunac naše ženstvenosti i senzualnosti"Vesna Šćepanović

The Beautiful Mind Series Shop