Juliette Has A Gun Not A 180ml - Uniseks sveća

BESPLATNA ISPORUKA

100% ZAGARANTOVAN
POVRAĆAJ NOVCA

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 49,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
JHAG54307
Uživajte u čistom, jasnomi jedinstvenom mirisu Not a Perfumeuz ovu dragocenu sveću. Njegov delikatni trag će se zadržati nekoliko sati u vašoj omiljenoj sobi. Budite oprezni, vaši voljeni će biti toliko zavisni da više neće napuštati vaš dom! Bez veštačkih boja
Specifikacija
Brend Juliette Has A Gun
Pol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Od Njujorka do Pariza, Moskve ili Sidneja... Juliette intrigira svet. Naoružana svojim parfemom, Šekspirova heroina postaje divlja. Život je prekratak, a zadovoljstva previše, kaže Juliette . Pištolj, metafora za parfem, oružje zavođenja ili jednostavan dodatak blefu, u suštini simbolizuje oslobođenje žena prema muškarcima. A ponekad i sa ukusom za osvetu... Ali na koncept utiče i romantizam. Moderna verzija, gde je ponovno pronalaženje para i ženstvenosti stalna potraga. Pokrenuta 2006. godine, naša filozofija je da pristupimo parfimeriji kao umetnosti i da budemo prisutni samo kroz ograničenu distribuciju kao što su tematske prodavnice, robne kuće ili specijalizovane parfimerije.
JHAG NOT A 180ml CANDLE Parfimisana sveća 180ml uniseks Proizvođac: Juliette Has A Gun Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: DP LUX DOO Bul.Džordža Vašingtona br.65, Podgorica Uvoz: Jul 2021. Godina proizvodnje: 2021. Sastav: Označen na ambalaži. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.